2 de gen. 2015

Serà...o no serà.....that's the queastion

Ahir varem fer un conclave els amics, per comentar esta postal. Primer, ens varem assegurar que no era el dia 28 de desembre.
-No, no és el dia dels inocents, tú! I ara que fem? com ens agafem açò? Açò no ho publiquem per salvaguardar la seua imatge o ho publiquem, i aqui paz y allí gloria?
-Bufffff, quin dilema! Ara, si els seus companys de partit l'estan animant en el seu face, i li diuen avant alcalde! ...doncs ho publiquem.
-Ei, però este home no és el que ha perdut més de la mitad de votants en les eleccions europees?
-Si, però és igual, xè! És què no sé com sou, deixa lo a l'home que fa ombra, que somiar és de bades, i així ell se trobarà millor i tot!
Si, però no creus que l'estan assessorant de p.... pena? Però si sembla una etiqueta de vi: beba L'any del canvi. L'any de Víctor Borrás. Reserva 2015!!!
- Si, i el cero és un capoll de rosa...
-Xè, nosaltres ho publiquem, ja que ells ho tenen publicat, i damunt, els que diuen que sóm de Compromís voran que publiquem alguna felicitació del PSOE, val?
-Ieeee, campeón, ben pensat! jajajaja ningú sabrà la nostra estratègia super brillant!
- Aleshores açò ho publique? o no? ...Bò, jo ho publique i au, que estos no contesten..seran cabrons, tota la responsabilitat per a mi....

7 comentaris:

  1. Jo no puc deixar de pensar que el
    Cartell s'aguanta en filets (o en pinces) serà això la viva imatge del que passa al PSOE de Tavernes??? I el capoll?? Omplint-ho tot... Serà la imatge de la ideologia?? Crec que el cartell és encertat, la viva imatge del PSOE de Tavernes...

    ResponElimina
  2. Si, serà l'any de Víctor Borrás. Serà l'any en que estarà en l'Ajuntament de Tavernes, ell a soles, perquè el PSOE en traurà un de regidor en maig. Ara, que el PP li done a ell l'alcaldia, ho dubte. Des de luego serà un gran canvi per a tots. Com aguantarà el tipo en eixa situació? Eixe és el gran dilema, de l'any de Víctor Borrás. Ara, si lo de la campanyeta esta i la foto en la Karina i el Vidal es responsabilitat d'Anna, flipaaaaaaa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anna li pega deu bacs com afiliada a partit i com persona a qualsevol polític de Tavernes.

      Elimina
    2. Si que és de veres!! Ja porta més de 10 bacs per parlar quan no toca, actuar sense parar-se a pensar, i fer notes de premsa sense sentit ni trellat. Més bacs que es pegarà...

      Elimina
  3. Yeeep que ja té 3 me gusta en el feisbuc

    ResponElimina
  4. En el face no tenim contador d'entrades, en el blog si. Si estas interessat, porta a hores d'ara 365 entrades en menys d'un dia. Per cert, ahir varem tindre record d'entrades en un dia, 2.083 entrades!

    ResponElimina
  5. Em referia al feisbuc dels socialistes

    ResponElimina