21 d’oct. 2014

La sang no arribarà al riu, què és sang, no l'èvola...

Ja tenim polèmica al canto! jajaja SI es que som especialistes en fer una muntanya d'un granet d'arena...El cas del transport de les analítiques de Tavernes a Gandia, amplificada pel corresponsal de Las Provincias, que no desaprofita cap oportunitat per clavar el dit en l'ull al bipartit.
El cas és el següent: Desde fa mooolts anys, l'Ajuntament de Tavernes paga i se'n ocupa del trasllat de les analítiques dels veïns, per evitar-nos tindre que anar a Gandia a fer-nos-les. El diari Las Provincias diu que el transport s'ha efectuat, al menys una vegada, en una furgoneta, a l'aire lliure i al ras. Diu que estaven expossades a les vibracions (com si dins no tingueren vibracions). Des de l'Ajuntament diuen que el vehicle habitual no estava disponible.
Nosaltres veiem varios punts a tindre en compte:
-L'operari no porta trage presuritzat, equip d'oxigen ni va en cabina estanca. Si no va protegit, podria contaminar els contenidors de les mostres, no?
-L'operari du la finestra abaixada i un full groc pegat a la cara. Això és un perill, no s'hi vorà!!!
-Si la sang va en la banda de darrere, algun vampir ho pot furtar i els veïns haurien de tornar a fer-se les analítiques.
-L'Ajuntament hauria de fer el transport en helicopter, per evitar vibracions.
-El cost del viatge diari hauria de pagar-ho la Conselleria, no? i no l'Ajuntament, que som tots!!
-Una empresa de seguretat local hauria de vigilar cada desplaçament de la sang, a 3.000 euros per vigilant al mes i sense concurs públic, clar.... creguem que en 20 vigilants per viatge, hi haura prou...
-L'Ajuntament no te perdó per haver tingut tan poc glamour en el vehicle escollit...un poc de classe, per favor, què som una ciutat de primera! Els veïns volem que la nostra sang viatge en berlina! Mercedes o BMW mínim!

-Abans, hem sabut que la Policia Local era la encarregada de dur les analítiques, i que anaven a Benifairó i Simat a per les d'alli, i les duien totes a Gandia.


foto publicada al diari Las Provincias que ha circulat per les xarxes socials de Tavernes

2 comentaris:

  1. Hola humans de Tavernes. Jo, Hulk, vos duré la sang a Gandia d'un bot, camionet incluit.

    ResponElimina
  2. A vore, fa uns anys, les mostres de sang es duien en neveres de camping a Gandia, i anaven dins de cotxes normals i corrents, sense aire condicionat ni històries.
    Ara van més protegides que mai. Encara que emprar eixe vehicle, man que siga un dia puntual, passa el que passa, que algun figura vol traure punta d'on no hi ha punta, ja per interés de fer mal al govern. Així de ximple.
    Si el periodista de Las Provincias havera rebut esta foto i estiguera governant el PP en el poble, hauria publicat res?
    Ni pensar ho, veritat?
    Què endur-se en quatre anys 450.000 euros de l'Ajuntament via serveis de seguretat, + centre jove, + carpes festes, + concerts festes, + publicitats, + pàrquing, + piscina coberta, etc etc etc creen unes relacions molt fermes, veritat?
    Ja podia fer-li les notes de premsa al PP per baix mà, ja podia fer moderacions de debats unisentit, ja podia dur els blogs peperils...
    És una polèmica sense sentit. Una altra de la voz de su amo, i no hi ha més.
    Resumint:
    Es correcte dur la sang a l'aire lliure? No
    Es un fet puntual? Si
    Portant la sang a Gandia evitem tindre que anar alli a fer-nos les analítiques?Si
    Ho paga Conselleria el transport? No
    Paga l'Ajuntament? Si
    Estem contents en eixe fet? Si
    Sempre s'ha fet així? Si
    Doncs ja està.

    ResponElimina