29 d’oct. 2014

Jordi Juan: Uno para todos, y todos contra uno?

La vida política local està presentant-se d'allò més interessant, de cara a estes próximes eleccions municipals. Estem veient és que cada vegada va prenent més força la posició de tots els partits polítics de Tavernes per tractar d'aturar la popularitat de l'actual alcalde, Jordi Juan, de Compromís.
En certa manera, a Jordi Juan li està passant el mateix que a Pablo Iglesias, de Podemos.
A tots dos els està passant què els seus rivals polítics sembla que estan fent una mena d'aliança per tractar d'aturar la seua pujada en intenció de vots i el seu increment de popularitat.
Jordi Juan te contra ell a tots els altres partits polítics: el PP, du 3 anys i pico difamant-lo, insultant-lo, menyspreant-lo i tirant-li la culpa de tot el que ells van fer mal en la seua etapa de govern, dia a dia i sense parar, utilitzant els seus blogs el Diari de Tavernes i el Ventilador, a més de determinats mitjans de comunicació.
El PSOE estan mal disimulant la seua crispació i el no dur gens be allò que Juan siga l'alcalde, i no ells. Els atacs sembla que van per lo bajini, encara queja hem vist com van demanar la seua dimisió en festes, i encara estem esperant a que presenten la seua dimisió i pasen a l'oposició.
Units encara no s'han presentat a les municipals, però des del blog d'Estruch li estan enviant pildores dia si i dia també, amb l'esperança de minvar la seua pujada en vots i tractar de traure profit de la davallada dels dos grans partits en decliu, PP i PSOE i convertir-se en el partit bisagra en 2015.
ER sols obrin la boca una vegada a l'any, i és per a atacar també a Jordi Juan, especialment en el tema dels bous al carrer. Nosaltres no hem vist mai cap critica als altres partits per part d'este partit polític.
EU de moment son els únics que sembla que no van a per el cavall guanyador, que solem dir en el poble.

Nosaltres, si vos diguem la veritat, veiem que tenim en estos moments un alcalde que no és perfecte, evidentment,  però està fent les coses bé en general, cosa que fa molts anys que no passava en el poble. I en el mon de la política, on hi ha tanta falsetat i mentires, el trobem una persona honrada. El que està clar és què el resultat de les eleccions europees i la victoria de Compromís, que va passar de 300 i pico vots 4 anys abans a 2200 i pico vots, ha posat molt nerviosos als seus rivals, i ara, és uno para todos, y todos contra uno.
Ens preguntem, a la vista d'esta situació...esta unió de tots els partits per frenar la pujada de Jordi Juan, tindrà l'efecte contrari al buscat? Passarà com li està passant a Pablo Iglesias en Podemos, que com més volen afonar-lo, més el reforçen? I, el més important, ara que ho estem relligint...a que ens ha eixit un "peaso" editorial, de la pata del "macho"? Eh? Ara sols ens faltaria dir, i vosaltres que penseu, que opineu? jajaja

5 comentaris:

  1. Uno bo que tenim, i volen anar tots a per ell. Lo que tenen tots els de la casta es molt poca vergonya, perque este xic esta fento molt be, i en el poble estem molt contentes i contents en ell. Molt de animo al alcalde i que no puguen en ell, i als de la casta que sen vagen a casa que ya han fet prou de mal i si tingeren vergonya no alsarien ni la cara.

    ResponElimina
  2. Les urnes ficaran a cadascu en el seu lloc i a partir de Maig ho sabrem

    ResponElimina
  3. Anime als administradors d'este blog com a Joventuts del Bloc (us denoten els afalagaments a Jordi i els continus ja,ja,jas) a que es diferencien de La Cotorra (ja que dieu no ser els mateixos) en permetre la discussió política sempre que siga educadament, ja que eixos fallets que dieu de Jordi els podrà solucionar si es publiquen les errades o es poden rebatre sempre que algun altre comentariste crega que siguen falsos o inadequats.
    Sobre lo de que todos contra uno sembla més bé un acudit vostre, quan justament si Jordi ha aplegat a alcalde i ha aguantat fins i tot intents de moció ha estat gràcies a que ha tingut recolzament de diversos socis. Jo crec que més aviat és al contrari, Jordi contra tots,inclòs contra els seus socis a qui els minimitza o amb qui s'espolsa les puces sempre que pot

    ResponElimina
  4. Es veritat, tu Estruch no en tindras cap

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues digues tú ja els resultats i ens estalviem un diumenge d'estar pendents de les urnes.

      Elimina