30 de des. 2011

Feliu Ventura actua hui divendres a la Casa de la Cultura de Tavernes

 El nou disc del cantant i autor de cançons, com ell s'autonomena, feliu Ventura, actúa este divendres per la vesprada a la Casa de la Cultura de Tavernes dins de les activitats del Festivern, junt amb els Arthur Caravan, a partir de les 19:30 hores i amb un preu de 3 euros.
L'aforament és limitat. Serà esta una bona oportunitat de escoltar a este cantant de Xàtiva, que té un repertori fenomenal i una talla artística molt bona.
Llàstima que la nostra televisió autonòmica no compleix els fonaments bàsics de transmisió i recolzament dels cantants de la nostra terra, desconeguts pel gran públic. 

foto: visiona.cat

3 comentaris:

  1. ¿Y este quién es? Aunque el aforo esté limitado, tranquilos, no creo llenéis la Casa.En cuanto a Canal 9, tiene cosas más importantes que hacer, ¡ ni que fuera El Tall o Paco Muñoz!

    ResponElimina
  2. Benvolgut anònim. Qui és o deixa de ser este cantant, crec que no és el més important. El que realment ens deuria d'importar i ficar-nos de mal hòstia és que el nostre canal autonòmic no els dedique ni uns minuts d'atenció als nostres cantants valencians, als nostres grups.
    Sabies, benvolgut amic anònim, que el crear la televisió pública valenciana, segons la llei de creació de RTVV, era bàsicament per a difondre la nostra llengua, la nostra cultura, els nostres valors i el nostre patrimoni?
    I amb eixa finalitat es va crear la RTVV.
    I quan es va crear, hi havia un termini de 5 anys per arribar a emetre el 100 per cent de la programació en valencià.
    Coses més importants?
    Això depén del punt de vista.
    Però no és intel·ligent jutjar el que no es coneix. Així que, nosaltres, tractarem d'anar al concert, que a més no es car, per poder jutjar per nosaltres mateix, no pels prejudicis que molts valencians tenen del que es seu.
    Ja l'hem escoltat a internet. Ara el volem escoltar en directe.
    Bones festes.

    ResponElimina
  3. I perqué no tanquem canal-Fabra , el 24 hores y deixem sols Punt 2, que es on fan algo en valenciá i socio-cultural? Per a sentir parlar de lo be que eu fan els del PP no val la pena el que ens costa canal 9 y 24 hores, amb un canal socio-cultural i en valenciá sobraría, no vos pareix?

    ResponElimina