15 de des. 2011

Deuen donar la cara els dos ex alcaldes anteriors i l'alcalde actual al cas Vergeret?

Posiblement per l'efecte de les festes nadalenques, estem llegint i escoltant a alguns homes de bona voluntat i pocs coneixements polítics que volen que els dos exalcaldes anteriors i l'alcalde actual deurien fer front comú per clarificar el tema.
Pensem que en los mundos de Yupi, açò quedaria molt xulo. I donaria per una foto per enmarcar.
Ara pensem en clau lògica. Perquè hauria de menjar-se l'alcalde actual un empastre fet pels dos exalcaldes anteriors?
Estem assistint bocabadats a altra mostra del mon al revés. Ara resulta que el diari que ha destapat l'assumpte és el culpable pel mal que està fent. Si hoooome!!!
El mitjà que denuncia el fet, volen que siga el culpable, en lloc de culpar als autors dels fets. Pensem que açò ratlla en el ridícul més surrealista que podríem arribar a imaginar.
El diari ha fet la seua feina, un poc tard, això si, però més val tard que mai. Que hauria passat si el Levante no publica esta sentència judicial? "ojos que no ven, corazón que no llora"?
Estem parlant de persones majors, adultes. Cadascú és responsable de les seues accions. De les seues, no de les dels altres.
Enteneu perquè eixa foto no entra en cap lògica?

4 comentaris:

  1. Jo pense que en bona lògica no deurien de compartir espai comú. Primer perquè quan era el moment de "compartir", el portaveu del pp no va voler acudir juntament amb l'alcalde i la regidora d'urbanisme a reunir-se amb els d'Acuamed.
    Segon perquè s'han tirat setmanes criticant al Ajuntament per no presentar cap al·legació al projecte de laminació del riu, i ara, quan els veïns del Vergeret han descobert que les al·legacions de Manolo Vidal poden parar la fase de licitació i estan contemplant la hipocresia que fan servir, ara volen anar juntets de la maneta i d'eixa forma, la presència del nou govern justificaria les seues empastrades.
    Una cosa està molt clara. Els responsables deuen d'assumir la seua "presumpta responsabilitat". I punto pelota.
    Ben tontos serien els nostres governants del tripartit si caigueren en la trampa d'estos senyors, que, si accepten anar amb ells de la maneta, es reparteixen la responsabilitat entre tots, i si no accepten, voríeu com començarien a ventilar pel poble que el tripartit no vol defensar el poble i patatin patatan.
    Que ja ens ventem la mateixa cantineleta de sempre, voler pegar-li la volta i fumejar l'ambient.

    ResponElimina
  2. a sant de que? vinga home, tenen un morro que se'l xafen. Quina poca vergonya!!!

    ResponElimina
  3. yo pienso que el interés del pueblo esta por encima de rivalidades politicas. Deberian unirse aunque solo sea por una vez, y luchar todos juntos. Manolo es una buena persona, y se merece que el alcalde lo apoye.

    ResponElimina
  4. Doncs jo vull ser del mundo de yupi peró pense que deuríen donar la cara tots junts, al menys donaríen l'imatge de tranquilitat que fa falta.
    Per cert, el denunciant i per lo tant el que ha alçat l'alarma diuen ha sigut un concejal, per a després eixir com el salvapatries del poble.

    ResponElimina