10 de des. 2011

Ens ha fet il·lusió comentar al blog de la Cotorra del tema Indalècies

Este és el comentari que hem fet:
"Pensem cal ser coherents. Cada govern actúa des dels seus punts de vista. Ací queda clar que el pp va sol·licitar el préstec de la casa i no tenia intenció de restaurar-la. El govern actual, format per tres partits Bloc, Psoe i Eu, tenen altra manera de fer les coses.
I el problema sembla que és que els de abans volen que els d'ara governen com ells haurien governat. Però eixe ja no és el cas, de moment, fins a 2015.
I fins que no s'accepte el nou ordre, no van a canviar massa els desficacis polítics que estem contemplant bocabadats dia rere dia.
Des del Diari Valldigna pensem que el patrimoni s'ha de conservar, i el negoci immobiliari ha de tindre altres vies. I pensem que és bo per a tots. Que la política és important, si, però més important és el seny, el sentit comú.
Quantes vegades hem parlat del llavador, del Prado Comarcal, del refugi del Passeig, del Capitolio, dels cinemes d'estiu, etc.
Haurem de continuar perdent el nostre patrimoni, la nostra història?
Si és per definició, Casa de les Indalècies, SI".

Es clar, mai es pot remar a gust de tots, però en alguns temes no hi ha ambigüitats. O blanc o negre. La foto és de l'esmentada noticia. S'imagineu les possibilitats que te una casa d'eixes dimensions? I, senyor Estruch, tot en esta vida es pot restaurar, excepte quan se destrueix; aleshores ja no nen té.

6 comentaris:

  1. es que és absolutament lògic: si van demanar els diners per comprar i restaurar la casa, s'ha de comprar i restaurar la casa.
    Ara bé, si van demanar els diners i ja li havien promés el solar a algun amic (d'eixos que esta setmana han presentat concurs de creditors, per exemple) això és un altre cantar.

    ResponElimina
  2. No tot es pot restaurar, pregunteu-ho abans afirmar-ho.

    ResponElimina
  3. En que es poguera salvar la façana, jo ja csnviaría d'opinió, peró per a fer el que fer-hen amb el braç treballador, doncs no.I a tots els técniqus que he consultat, en diuen que no es viable.

    ResponElimina
  4. Senyor Estruch, recorda vosté l'estat que presentava fa uns anys el Monestir?
    Pensem que possiblement no ha consultat amb els tècnics més experts en la matèria.
    Nosaltres sols hem parlat amb un arquitecte i ens ha dit que no hi ha cap problema. Amb diners, torrons.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. menos cases i mes faena pal poble

    ResponElimina
  6. Ojala siga així i es poguera salvar, voldría parlar amb eixe técnic, els que jo conec diuen que no,al menys la facana no. Jo si meu demostren em plantegaría la meua postura.

    ResponElimina