16 de maig 2019

No van voler pagar 300.000 euros en 2013 per obrir la piscina i en pagarem 800.000

L'any 2013 l'Ajuntament de Compromís no va voler pagar 300.000 euros per posar en marxa la piscina coberta. És així de clar. Ara, el cost per a tots els vallers serà de 800.000 euros. També és així de clar. Qui vos diga que no van poder, menteix. No va haver-hi voluntat política.

És cert que l'empresa adjudicatària no va complir la seua aportació i l'Ajuntament sí. I no tenia liquidesa. I no podia aconseguir-la. I els faltaven 300.000 euros per poder concloure les obres. El govern de Jordi Juan no va voler fer-se càrrec d'eixa despesa. Va ser la seua decisió. Això no és discutible. Tenien tot el dret de dir-li a l'empresa que complira. Sí que és discutible el que diguen que no van poder. Sí que podien, però decidiren altres prioritats. Estava el tema del deute, del pàrquing, etc. La piscina va passar a un segon pla.

Ara, 6 anys després, el que és ben clar és l'enorme diferència de cost entre el qual hauríem pagat aleshores i el que pagarem ara. I no contant en els diners que costarà el seu manteniment i explotació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada