4 de maig 2019

Jordi Juan perdrà la majoria absoluta estes pròximes eleccions municipals per moltes obres que faça a última hora

No, perdre 1100 votants a les autonòmiques i 1700 a les generals no és guanyar. És perdre. Per molt que ho vulguen fer aparèixer com a un èxit, és una gran pèrdua de votants.

Són xifres molt significatives que sols admeten una lectura: Jordi Juan (Compromís) perdrà la majoria absoluta estes pròximes eleccions municipals. A més, els resultats derivats de les passades eleccions Generals i Autonòmiques vénen a confirmar les enquestes que van circulant pel poble des de fa uns mesos, i que apunten a una davallada molt significativa de Compromís.

Els nacionalistes han deixat enrere el suport ciutadà de les passades eleccions de 2015, i han reduït considerablement el seu poder de convocatòria veïnal. Els destrellats fets esta legislatura amb majoria absoluta, la deixadesa del manteniment urbà, sols fer política pensant a estalviar diners sense tindre en compte el benestar dels veïns, pujades d'impostos a pesar de tindre superàvit, no fer pràcticament cap obra de renovació des de l'any 2016 que va finalitzar el pla d'ajust, i posar-se a gastar a mans plenes damunt les eleccions, prenent per estúpids a tots els veïns, han contribuït sens dubte a eixa davallada que ja pronosticaven les enquestes.

Cada vegada són més els veïns que coincideixen en què les majories absolutes no són bones pel poble. Qui ostenta eixa majoria, com ha segut el cas, actuen amb una prepotència i una supèrbia que en res beneficien als ciutadans.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada