29 de gen. 2018

Un veí de Tavernes passa 3 dies desparegut a la megavorera del Sequer

Tres dies amb les seues nits ha passat un veí de tavernes de la Valldigna perdut en la supermegavorera dels Sequers. Tres dies en els quals sols ha pogut beure de l'aigua de pluja i sense tastar cap tipus d'aliment. Sols. Perdut i ja pensant que la seua existència arribava a la seua fi.

"Tot era fer somriures perquè em sorgira la valentia, però el ben cert és que quasi em vaig fer damunt", ha assenyalat el desafortunat veí en ser rescatat. Finalment, altre veí, en este cas de Simat de la Valldigna, que es trobava en la megavorera entrenant per participar en la pròxima edició del París Dakar, va trobar l'home en les últimes i el va dur a la civilització, exhaust, amb el calçar destrossat per la caminada i a punt de desmaiar-se.

Entre llàgrimes, el desafortunat veí ha manifestat què "mai torne a aventurar-me sense mòbil i GPS en una megavorera tan gran. Mai més".

5 comentaris:

  1. Ma que sou animals, hostia!!! jojojojojo

    ResponElimina
  2. Doncs el pròxim serà "L'alcalde que sussurrava a les voreres". Vinga!

    ResponElimina
  3. lo del tipo de Simat seguro que iba en un todoterreno o no salen de alli con vida hahah

    ResponElimina
  4. Increible, innecesàri, tant al poble com a la platja. Voreres grans a llocs on no es pot aparcar. Un poc més i s’aconseguirà fer tot el poble peatonal. Bravo!!

    ResponElimina
  5. Increible, innecesàri, costós i amb les consequències q suposa. Tant al poble com a la platja, no sé que pretenen, quin és l’objectiu? Voreres gegants a zones on no es pot aparcar, i q a més a més en alguns casos han fet molt estrets els carrers per a la circulació de automòbils. El q està clar és que esta gent que proposa aquestes coses va a peu pel poble però molta gent necessita vehícles.

    Ànim, un poc més i conseguirem fer el poble peatonal, i els cotxes ales teulades, bravo!!👏👏👏

    ResponElimina