19 de gen. 2018

NP Grup Popular de Tavernes:El Partit Popular sol·licita al Govern de Compromís que repare les voreres alçades pels árbres en els Sequers, repare desperfectes en la via pública i incremente la presència policial en la zona


El Partit Popular de Tavernes va presentar en el passat ple una sèrie de propostes fruit de la reunió amb els veïns de les zones de Sequers, Barca i Dula. En primer lloc, la portaveu dels Populars, Eva Palomares, va sol·licitar que es repararen dos instal·lacions de comunicacions que tenien els cables a la vista amb possibilitat que es deixara sense servei als veïns de la zona.

D'altra banda, tamb
é va posar l'accent en la necessitat de reparar voreres que estaven generant accidents i que no s'havien reparat. “Compromís està arreglant voreres en bon estat i que no reclamen els veïns de Tavernes. Però no arregla les que estan generant molts accidents com les dos de vianants dels Sequers que estan totes alçades per les arrels dels arbres. Demanem que Compromís deixe de malgastar diners públics en voreres que estan en bon estat i es realitze una actuació immediata on realment és necessari”, cometa Palomares.

“Les inversions en voreres que realitza Compromís estan a la cua de prioritats de reparar per als veïns i per al Partit Popular però a més resten qualitat de vida a la població llevant places d'aparcament en la zona residencial i més nova del poble, l'última que, segons el Pla de Mobilitat Sostenible, hauria de tocar-se”, sentència Palomares.
 
D'altra banda, la portaveu dels Populars de Tavernes també va sol·licitar al Govern de Compromís que es dotara de més presència policial a zones com els Sequers perquè shavien registrat moltes cridades de veïns denunciant que s'aparcava damunt de les voreres fins i tot a la meitat de la plaça però no shavia donat cap solució dissuasiva perquè no seguiren produint-se estes denúncies. “La deixadesa de Compromís és total. El manteniment deixa molt a desitjar. No han esborrat encara ni les línies antigues de l'aparcament en bateria”, comentava la portaveu popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada