28 de març 2017

Ndp Compromís Benifairó i Simat: DISSABTE SE CELEBRÀ A BENIFAIRÓ I SIMAT LA JORNADA «LES NOSTRES DONES».

Dissabte, organitzat per Dones amb Compromís i Compromís per Benifairó i Simat, se celebrà la ja tradicional jornada comarcal «les nostres dones». Els actes es desenvoluparen als dos pobles valldignencs. La historiadora i escriptora simatera Isabel Canet -qui va ser la primera guia que va tenir el Monestir de la Valldigna- feu d'amfitriona i desenvolupà una visita guiada pel cenobi, al final de la qual es llegí un manifest a la porta principal, a la plaça Guillem Agulló.
A Benifairó, a l’Auditori Municipal, s’estrenà el documental Les Nostres Dones, on s’arrepleguen una sèrie d’entrevistes a dones de la Valldigna de diferents generacions, les quals, amb llur testimoni, mostren la situació de la dona actualment i en el passat. L’acte, conduït per Imma Bellver, continuà amb una taula rodona amb la participació d’Agus Brines, gerent de Divalterra, i Helena Ferrando, Secretària Autonòmica d’Igualtat, on es desenvoluparen temes tan d’actualitat com la manca d’igualtat salarial entre homes i dones, i altres formes de discriminació masclista. L’acte conclogué amb dues cançons interpretades per Manela i Feli.
Els assistents, pogueren gaudir al hall de l’Auditori benifaironer, de l’exposició les nostres dones.
Cal senyalar que entre els participants en la jornada estava Àgueda Micó, coordinadora general del BLOC, i Mariai Talens, membre de la direcció.
Des de Dones amb Compromís i Compromís per Benifairó i Simat, expressen la seua satisfacció per l’èxit de convocatòria de la jornada, i pel desenvolupament d’aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada