15 de set. 2015

L'Ajuntament de Tavernes anuncia a bombo i plater que ajudarà als refugiats...i atendrà com a màxim dues famílies.

El fet d'ajudar als refugiats de Síria, ens hi sembla molt bé, just i coherent amb el discurs de Compromís. Però d'ahí a anunciar a bombo i plater que van a ajudar a refugiats, publicant fotos de reunions en Conselleria, etc etc sembla completament fora de lloc. Més bé, desagrada veure autofotos de promoció dels regidors tractant de traure profit d'una desgràcia social. Vols ajudar als refugiats, perquè de debò ho creus?, ho fas i sense autobombo. Si els mitjans volen fer-se ressò del tema, cosa d'ells serà. Així no sembla que ningú vol traure rèdit de les desgràcies alienes. Ens sembla molt bé que ajudem a les famílies, però que siga creïble, per favor. Si l'Ajuntament té escassos recursos, un poc més d'humildat estaria bé. Després que vindran, les fotos dels regidors amb les famílies acollides? Selfies? Si primer són les persones, cal respectar-les.

9 comentaris:

  1. Te tota la pinta de una telenovela en fotos a punta pala de jordi juan

    ResponElimina
    Respostes
    1. On esta en la foto jordi juan?
      En el poble ni ha bones botigues de optica.

      Elimina
    2. Ja vindrà,no tardarà,estarem atents al Facebook de JJ.

      Elimina
  2. En que consistix l'ajuda que donarà el poble de Tavernes?

    ResponElimina
  3. Esta molt bé que ens informen de tot. Per això estan.
    Vosaltres no informeu? De que es queixeu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es queixen de que ací informen sense cap ànsia de notorietat i vosaltres SÍ necessiteu sempre ser portaveus i protagonistes.

      Elimina
  4. No, no està Jordi Juan. I molt poques vegades estarà al poble. Ara uns dies a festes per a deixar-se veure, i para de contar. Tenim un alcalde EN DIFERIT.

    ResponElimina
  5. Que posen a "la" del salari jove a cuidar de les dues famílies,ja que es veu que no saben per a qué la volen. I dic "la" perque ja s'ha sentit per ahí,es veu que ja tenien clar quí sería.

    ResponElimina