22 de set. 2015

L'Ajuntament de Tavernes crea una nova eina social de comunicació amb els veïns i aconsegueix 3 seguidors

Vist a la web municipal de l'Ajuntament de Tavernes. Des de la Regidoria de Modernització i Qualitat han obert una nova via de comunicació amb la gent, un compte de google+, que a hores d'ara, i des de la seua creació el passat mes d'agost, sols ha aconseguit 3 seguidors. La darrera actualització és del passat 9 de setembre. El que crida l'atenció és que ni el regidor de Modernització i Qualitat, Enrique Chofre Talens, ni cap dels regidors del govern municipal de Tavernes, ni de l'oposició, s'han fet seguidor.

8 comentaris:

  1. Podien aprofitar a la xica de premsa per divulgar ho, que cobrant 30.000 eurets anuals ho hauria de fer, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I també podrien aprofitar al funcionari del gabinet lingüístic per traduir les publicacions de regidors que tinguen que vore amb l'Ajuntament,encara que siga a les xarxes i per iniciativa pròpia.
      Una regidora de benestar social no pot escriure ón,mediare'm,o vuic i quedar-se tan ampla,damunt en el partit dels puristes de la llengua i dels politics tan preparats.

      Elimina
  2. La xica de premsa es dedica a ferli fotos a JJ que és el que a ell li agrada.

    ResponElimina
  3. Com diu el refran "Menos da una piedra" o "més val aixó que no res"

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Al menos la xica de la prensa treballa. Altres ni això feien.

    ResponElimina
  6. Compromís ha colocat una operadora de càmera en el servei de premsa de l'Ajuntament, vinculada amb el partit popular, familiarment parlant. Treballar no se sap si treballa, el que si se sap és que la xica està ensenyant.se, i l'ensenyament ens costa als vallers 30.000 eurets de la butjaqueta. Com es nota la majoria absoluta. Serà que no hi han periodistes en el poble per eixe lloc. I periodistes que saben redactar noticies.

    ResponElimina