14 de set. 2015

La regidora popular Maria Ciscar mostra el seu malestar per l'estat dels parcs de la ciutat

La regidora del PP Maria Ciscar ha mostrat la seua indignació a les xarxes socials pel mal estat de conservació i neteja dels parcs de la localitat, que ha tingut conseqüències al seu nebot de 17 mesos, que s'ha accidentat amb deixalles i vidres al parc dels Vents, la qual cosa ha motivat la seua intervenció d'urgència a l'hospital en dues ocasions en 24 hores. Císcar ha remarcat que "tot i el meu càrrec de regidora, no sóc d´utilitzar el facebook per a manifestar opinions polítiques, perquè considere el facebook més com una eina personal que no professional". El parc dels Vents és un parc que roman tancat a les nits. María espera que "aquest fet siga el punt i final a la deixadesa i despreocupació dels nostres parcs".

12 comentaris:

  1. entenc que qui tinga la responsabilitat de tindreu net tindra que espavilarse. Si pasen coses com estes la cosa es molt seria algu podria ixir malparat o podriem patir alguna desgrasia ara ha faltat ben poc menos mal

    ResponElimina
  2. Jo també rebente si no ho dic, com diu la Maria del PP.
    Sense entrar si es neteja o no, que es neteja perquè jo ho veig que tots els diumenges pel mati passen las maquines i netegen el botelló del dissabte, ací cal preguntar-se: I els pares, on estaven? Qui vigilava el xiquet?
    Mira que es una irresponsabilitat deixar solt a un xiquet de 17 mesos i que campe al seu aire.
    Ara, estem cansats de vore com els pares fan la xarreta, com aci diu que feien amb la quadrilla d'amics (diu las provincias) i igual ni es preocupen dels xiquets. Estem parlant d'una cria de 17 mesos. Vigilancia constants i seguida, sense cap segons de deixar de vorel.
    Jo no deixe el meu fill de 17 mesos a soles, per molt que siga un parc. Una completa irresponsabilitat no estar sempre al seu costat i no deixar-lo que se'n vaja de zones segures. El diari diu hui que el pequeño cayo en una zona muy descuidada. ¿Descuidada i els pares no ho veuen i el deixen que vaja per allí?
    Lamentable la regidora, traguent el redit polític de la desgracia del nebot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una zona molt descuidada? Una zona molt descuidada d'un parc públic, que utilitzen els xiquets cada dia? Com pot tindre l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna una zona molt descuidada d'un parc públic? que no es responsabilitat de l'Ajuntament la neteja del parc? QUe no cobren els treballadors de la neteja? que no cobra l'encarregat de l'empresa de neteja? Que no cobra el regidor o regidora responsable del manteniment del parc? I creus que els pares no es preocupen dels xiquets pel fet que tinguen un percanç? Fes te ho mirar. El teu escrit és impresentable.

      Elimina
    2. Per dir que el responsable últims son els pares es un escrit impresentable ?
      Això és una veritat com un temple.
      Tu podràs acusar a l'Ajuntament de no netejar, podras criticar des de la visió política i res mes. I això es fals perquè hi ha un treballador que fa eixa faena tots els dies, però el responsable de la seguretat dels seus fills son els pares, no el treballador.
      Tot el demes son faves contades.

      Elimina
  3. Si el parc està supernet i els pares no vigilen sempre hi ha el perill que un bebe de 17 mesos pugen a un joc, a una escala o lo que siga, caiga de morros i es fassa un trau en el cap, o algo pitjor.
    Els pares tenen la obligació de vigilar i procurar que els nens no vagen solts. Un parc o qualsevol lloc sempre es un perill per a un bebe de 17 mesos i no pot anar solt.
    Els pares i familiars se ho tindrien que fer vore, abans de culpar a esta o a l'altre, quan ells no fan la seua obligació de cuidar-los.

    I sobre la neteja, hi ha una persona que neteja totes les vesprades, perquè l'endema estiga tot ben net i no te la culpa de gent que fa botello i tira o trenca botelles per la nit.

    ResponElimina
  4. Si el xiquet, vigilat pels pares, havera estat en la zona de jocs això no li hauria passat. Tal com es llig en el diari de hui, el xiquet es va desplaçar per allí el parc, i ningú el vigilava.
    I segons diu sa tia en el face, que fa un escrit imprensetable per amagr la responsabilitat dels pares de no vigilar, el xiquet té 15 mesos.
    Mes motiu per no deixar-lo campar per allí.

    ResponElimina
  5. Que es penseu que els pares passen del xiquet? Per favor! No sabeu el que està patint la familia estos dies. Un poquet d'humanitat. Si allí es fa botelló la zona hauria d'estar controlada. Si haguera segut un dels vostres fills no respondrieu així. Un poc de respete. Gracies

    ResponElimina
  6. Ningu no diu que no patiran. I tant que patiran com tots els pares patim. I em sap mal que haja passat pero això no lleva que tenen ells la responsabilitat de vigilar, i això no te que vore en que si el parc esta net, brut sino que te que vore on jugava el xiquet.
    Simplement diguem el que es just, perque segur que el xiquet no estava en la zona de jocs ni es va tallar en la zona marcada de suro blanet per a jocs. I el parc es un lloc ple de pedres, plantes, i altres coses i la missió dels pares era vigilancia estricta i mes amb l'edat que té.
    No soc jo qui ha començat a fer campanya contra l'Ajuntament sino sa tia i primer que res tindria que haver pegat el palo als pares per falta de vigilancia. I despres criticar si no estava net pero avui un dels treballador m'ha dit que tots els dies per la vesprava va un d'ells a netejar. M'ha dit el nom pero no el vaig a posar aci.

    No em pareix just que la tia, que es del PP i Manolo aprofiten un accident desafortunat per a començar a tirar pestes contra l'Ajuntament i traure redit politic.

    ResponElimina
  7. No he parlat de política en cap moment però ja que ho anomenes, sabent que allí van per les nits perquè netejen de vesprada i no pel matí? A demés ara el més important és el xiquet i cuidar que estes coses no tornen a passar.

    ResponElimina
  8. Si els pares del xiquet es descuiden,és un accident.
    Si el parc està plé de vidres és una irresponsabilitat dels treballadors i dels caps,sempre que no siga una cosa puntual,que passaria a ser també un accident.
    Cada cosa el que siga,podria haver estat un xiquet major o estar per allí sense pares i haver passat el mateix.
    Cadascú que apexugue amb les seues responsabilitats.

    ResponElimina
  9. Allí no van per les nits perque esta tancat pero això no evita que tiren botelles dins des del carrer o que algu en fassa de les seues.
    I tot això no lleva que l'obligació dels pares es vigilar els fills i evitar que vagen a zones perilloses que en el parc per a bebes de 15 mesos ni ha moltes, estiga o no net i ni hagen o no cristals.

    ResponElimina