14 de set. 2015

Finalitzada la primera part de les festes

Finalitzada la primera part de les festes del poble, com els hobbits. Primer i segon esmorzar, primer i segon dinar. Respectades per l'oratge, amb diferència el millor fins al moment, el concurs de xarangues, multitudinari una vegada més, i en van onze. Prou interessant van estar els gossos a la zona dels Sequers. Amb la venda de tiquets per les paelles de hui dilluns, la segona part serà a partir de dijous, on destaquem la paella de la gent major i les diferents actuacions que tindran lloc al Prado. El concurs de paelles serà en divendres. Les disfresses, el dissabte. Ja veureu com algú es presentarà disfressat a les paelles! El costum...
Xe Kin Ampastre guanya el primer premi de les Xarangues de 2015

3 comentaris:

  1. No veig acertat fer el castell el diumenge a la 1:30h. Molta gent treballa dilluns i els jovens han d'anar a clase dilluns Per què no a les 24h i tots podriem anar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Han posat un musical a les 23h. Abans hi havien massa dies i ara massa actes per a tants pocs dies,i solapen activitats on podrien anar tots. Cal llevar "la morralla" dels actes a festes.

      Elimina
  2. Podrien haber programat el musical dimecres, omplir la plaça eixe dia i el diumenge el castell a les 12 i despres a dormir però obligar a que la gente espere a la 1:30h per vore un castell que paguem tots no és correcte.

    ResponElimina