15 de març 2015

Hem descobert el vehicle policial que tant està perseguint el PP del poble

Nyàs!, el vehicle que el PP del poble estan perseguint i denunciant que l'utilitza el Cap de la Policia, l'acabem de descobrir! Però no l'hem descobert utilitzat per a fins obscurs i tenebrosos, com seria d'esperar si ferem cas a totes les tonteries i fantasias animadas de ayer y hoy dels peperets. Estava, junt amb altres vehicles de la Policia Local, al col·legi Patronat, dins d'una jornada explicativa de les funcions que realitzen els agents policials. Els menudets van entrar als cotxes de la Policia...ja ens veiem el titular dels blogs del PP...
"La irresponsabilitat de l'alcalde Jordi Juan queda manifesta per deixar-los els cotxes de policia a xiquets sense carnet de conduir."..
o "L'Intendent de Policia utilitza el cotxe de la Policia per anar al col·legi".

8 comentaris:

  1. Es que estes persones del partit popular no tenen altres coses més útils a fer que anar criticant ho tot de forma sistemàtica? Al final donen agonieta, uffffff!

    ResponElimina
  2. Que explique el cap de policia perque esta el cotxe cada dos per tres davant de sa casa, que ho explique i ens enterem tots, va, a vore si es una totnteria o una fantasia animada, a vore.

    ResponElimina
  3. Les hores extres del cap de policia ja esta clar??? Ja han donat explicacions??? Asi digeu el k voleu o vos conve... ja inagureu el nou reten??? K pasa k encara no esta innagurat???? Pagar pagar i pagar x a res ahi esta tancat i creant gasto x a res... cuants diners ens ha costat desde k van alquilar el local fins a ara, alquiler,reforma... podeu dir la cifra real????

    ResponElimina
  4. Normal i lògic que el tinga a sa casa. Si és el cap de policia, el té que tindre a prop per a quan el criden, ja que no és com els policies de guardia ja que ells ja vn en el seu cotxe. Imagineu-se que quan el criden per una emergència tinga que anar a buscar el cotxe a l'ajuntament...quan aplegue al lloc ja no queda ni l'apuntaor!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que el seu cotxe particular no aplega als llocs com el de la patrulla? Si anem aixína,cotxe per a l'alcalde,cotxe per al de protecció civil,cotxe per al metge,cotxe per al retor...tots els que poden vore's en una urgència amb cotxe oficial.

      Elimina
  5. Qui es gita amb xiquets,s'alça pixat.15 de març del 2015, a les 23:46

    Només que publiqueu tonteries i acudits.
    Sou El Ventilador del Bloc,mal favor els feu,xiquets.

    ResponElimina
  6. Mal si andas i mal si no andas cuant k mos agra el poder i cuan mos el lleven mos agarrem a un ferro calent en tantes coses que hi han per arreglar mos fijem on esta el cotxe policial

    ResponElimina
  7. I la inaguracio del nou reten de la policia???? Hi han problemes???

    ResponElimina