25 de març 2015

Hui presentació de dues empreses locals i de la revista balanç de les activitats de 2014 del Cicle d'Economia

Hui té lloc l’acte de presentació de les empreses Millenium Consultors i “Natura Vertical”. És en el saló de Plens de l’Ajuntament, a les 20 hores i amb entrada lliure. Serà aprofitat també per presentar oficialment la publicació que serveix de balanç a les activitats dutes a cap en el «I Cicle Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna». La presentació de Millenium Consultors serà a càrrec de Javier Tarrassó. Aquesta empresa es dedica a la formació i prestació de serveis, i cal significar que està instal·lada en el Viver d’Empreses Municipal que l’Ajuntament disposa en el Centre Social Dolores Rojas Almel·la.
La presentació de Natura Vertical serà a càrrec de Nando Piera. L’empresa es dedica a realitzar obres i instal·lacions en treball vertical a més d’organitzar activitats esportives i turístiques vinculades amb la natura.
Josep Llácer, responsable de Foment i que presentarà l’acte, ha indicat que l’Ajuntament continua en el seu treball de donar a conéixer i recolzar les idees i projectes dels emprenedors de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada