12 de març 2015

El PSOE ha montat un espai de les idees a prop de la seu del PP

Si, el PSOE der Tavernes ha montat un espai de les idees molt a prop de la seu del PP. No volem ser malpensats, però estan tan a prop, tan a prop...que sembla que es busquen! A uns 60 metres de distancia han montat la nova seu. Ara en tenen dues, no? Si que tenen diners, home! Aixòhopaguejo!!! Ui, ui, ui, ja anem en el PPSOE? Encara que també, ben mirat...la gallina de dalt caga a la de baix...En fi...El que no tenim clar és aixó de l'espai de les idees...Vol dir que no en tenen d'idees i volen que els donen algunes? Quin misteri, tu! Sona a pelicula d'eixes de dissabte per la vesprada...l'espai de les idees...ves espai. I les idees? com sabran si son bones o males idees? Perquè hi ha molta gent que tenen molt mala idea...Ja està! igual tindran una bona idea, i voldran fer-li cas a la presidenta de l'AAVV de Tavernes, i deixen que pinten els passos de vianants!

11 comentaris:

  1. Cada dia sou més independents,al principi cola va,ara només cal vore-vos i mirar la Cotorra i només canvia l'encapçalament del blog. Bloc jove?

    ResponElimina
  2. Vosaltres si que teniu poques idees a l hora d escriure noticies. Abans de dir mes coses sense sentit informeuse. Per lo vist no recordes que les passades eleccions locals els dos partits tenien les seus mes a prop que ara. I aixo no va impedir que el pspv firmara un pacte de progres amb altres partits per millorar la situació del nostre poble. I be que ho ha demostrat als seus tres anys dins del govern de tavernes.

    ResponElimina
  3. La gallina de dalt caga a la de baix???? A tu si que et cagaran la cara cuant la gent comense a utilitzar l'Espai de les idees per lo que s'ha creat, per a escoltar a la gent del carrer, no com als que hi han ara al govern que si no jugues a la meua no et deixe jugar, abans d'escriure tonteries informeuse per favor, no deixeu al col.lectiu de periodistes en mal lloc per culpa de vosaltres, incompetents!!!

    ResponElimina
  4. Estos comentaris crec que van amb mala idea...estos socialistes, no tenen cap idea bona

    ResponElimina
  5. Per moltes idees que vullguen buscar, el que està clar és que Jordi pot arribar a traure la majoria absoluta estes pròximes eleccions municipals, perque ho està fent molt bé!I peperos i sociates ho saben, i estan acollonats. A vore si es pensen que en el poble no sabem que el poble els importa una merda, sols busquen vots com siga.
    Sou els dos partits iguals

    ResponElimina
  6. Una bona idea seria deixar de fer la mà a tot el poble i que ens pinten els passos de peatons. Se diu predicar amb l'eixemple.

    ResponElimina
  7. Redeu, si que tenen pasta els del soe, tu, dos seus estan pagant!!!!

    ResponElimina
  8. No s'haveu fijat que idees cau cap avall? Serà una premoniciò?????

    ResponElimina
  9. Diuen que la gent està matan-se a bacs per anar a l'espai del PSOE, a per fideua. Han confundit fideua amb idea.

    ResponElimina
  10. Lo trist és veure la por que tenen els del bloc Estan boijos preguntant a tots la llista del psoe, que passa que tenen tanta ansia?? L'espai de les idees no ha suposat cap inversió de local, i està en un punt inmillorable. És un espai obert a la gent per dialogar, cosa que vosaltres haurieu d'aprendre. Ja parleu de majoria absoluta???jajajaja, baixeu a la terra i sigau humils

    ResponElimina
  11. Han fet un espai d'idees perquè no en tenen cap i com diuen volen que els demes ens en donen? Es que no tenen ni una bona idea!

    ResponElimina