7 de des. 2012

Tavernes estrena l’obra Enoch Arden en valencià este diumenge sota la direcció de Rosana Pastor

La Casa de la Cultura de Tavernes acull este diumenge dia 9 de desembre, a les 19 hores, l’estrena en valencià de l’obra Enoch Arden. La coneguda actriu Rosana Pastor ens sorprendrà amb una particular visió de l’obra del poeta anglès Alfred Tennyson. L’entrada costa 6 euros anticipada i 7,5 euros en taquilla
Rosana Pastor actuarà com a narradora de luxe d’esta obra que presenta la seua estrena en valencià a Tavernes de la Valldigna. Estarà acompanyada pel pianista Òscar Oliver i pel baríton Vicente Antequera. La versió i la dramatúrgia és de Manuel Molins i la direcció d’esta obra tan peculiar és a càrrec de la mateixa Rosana Pastor.
La Casa de la Cultura de Tavernes podrà gaudir del nivell interpretatiu de l’actriu valenciana guanyadora, entre altres premis, del Goya per la pel•lícula Tierra y libertad l’any 1996. Cinema, teatre i televisió són els camps on es mou a la perfecció Rosana Pastor, que va tornar a ser nominada al Goya en 2002 per la seua interpretació en la pel•lícula Juana la loca i en 2009 com a millor actriu de repartiment en La conjura de El Escorial.
 Enoch Arden és, en síntesi, una història d’amor al voltant d’un triangle (Enoch, Annie i Philip), amics de la infantesa. Tanmateix, més enllà d’esta història, en l’obra els veritables protagonistes són la grandiosa passió d’Enoch Arden i el mar. Es tracta d’un espectacle vibrant que integra música, narració i cant per a rescatar alguns fragments genials del repertori menys conegut del compositor alemany Richard Strauss.
Enoch Arden, del poeta anglés Alfred Tennyson (1809–1892), va veure la llum en 1864, el mateix any que naixia el compositor Richard Strauss (1864–1949) a Alemanya. Trenta-tres anys després, el 1897, el mateix Strauss, ja madur i reconegut, faria esta magnífica 

de tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada