7 de des. 2012

Els joves socialistes de Tavernes recullen joguets pels més necessitats

Els Joves Socialistes de Tavernes han organitzat aquests dies la campanya per a recollir joguines per als vallerets i valleretes més menuts, amb el lema "Un joguet, un somriure", i que seran entregades a la Creu Roja, per a intentar dibuixar un somriure en les cares dels més innocents.
Des d'aquesta agrupació volen agraîr el gran recolzament de la ciutadania, qui amb les seues aportacions desinteressades i una gran capacitat de solidaritat els han ajudat en seu objectiu, perquè no hi haja cap xiquet sense regals aquestes festes.
Així mateix, els Joves Socialistes s'han mobilitzat disposant de diversos punts de recollida. Durant les vesprades, a la seu dels socialistes, al carrer Metge Paco Valiente, o al llarg del dia al Bar Nou, on cada veí podia acudir i depositar la seua aportació.
A més a més, el passat dijous, 29 de novembre, situaren un punt eventual de recollida i informació al Mercat; on a banda de recollir joguets, també informaren als vianants de la campanya i incitar-los a participar-hi.
Tot i açò, no es quedaren ací, i la vesprada del divendres 30 de novembre, organitzaren una cercavila per la localitat acompanyats d'un grup de dolçaines i tabalet on, casa per casa, i amb un caràcter festiu, els veïns i veïnes anaven acostant-se i depositant les seues aportacions.
En paraules del Secretari General dels Joves Socialistes, Miquel Tur Chofre, "parle per l'agrupació local que represente i puc dir ben clar que ens podem trobar totalment satisfets pel resultat i la gran acollida de la campanya que hem dut a terme i la immensa acollida que ens han demostrat els vallers i valleres. Per això, mai podrem agrair suficientment les aportacions de totes les persones. En aquests moments tant difícils, em d'ajudar-nos els uns als altres, i amb actes tant senzills com aquests, podem repartir felicitat i somriures a molts xiquets".
Aquestes festes que prompte començarem a gaudir, són dates on els més menuts esperen amb molta il·lusió, per l'encontre amb la família i incertesa dels regals que poden obtindre. Des dels Joves Socialistes "creguem que amb el senzill detall de donar els joguets que tenim a casa guardats o que no hem estrenat, aconseguirem que els xiquets, i també, les seues famílies puguen gaudir d'aquest moments d'innocència i felicitat. Perquè tot i que les famílies on es destinen cada joguet no estiguen passant per una bona situació, si aconseguim que amb aquest acte dibuixar un somriure en la cara d'aquests xiquets, almenys durant un moment oblidaran per tot el que estan passant; perquè quan un xiquet somriu, contagia a tothom".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada