25 de març 2012

Un tsunami arrasarà la platja de Tavernes el 20 de maig

Un tsunami diuen que arrasarà la platja de Tavernes el dia 20 de maig. Per si no teníem prou amb la que ens està caient de crisi econòmica, deutes municipals, gresques, polèmiques, nyas, ara apareix un altre element a l'escena pública local. Ara va i resulta que ve una ona gegant a rentar-nos la part baixa de l'esquena.

Un grup de gent de Tavernes està repartint de ma a ma i sembla que en format d'expansió piramidal un full on indiquen a tots els veïns de la Valldigna, que el 20 de maig cal estar lluny del mar. Segons este escrit, unes persones de Tavernes entre les que s'hi troben també alguns xiquets, estan tenint unes visions apocalíptiques en pla El Dia de Mañana, on tots han coincidit en que Tavernes serà víctima d'una ona gegant, d'un tsunami semblant al que va afectar al Japó fa uns mesos.

Diuen que per no patir les burles veïnals, volen mantindre l'anonimat però alhora avisar a tots els veïns i veïnes que no estiguen a prop del mar eixe dia, el 20 de maig de 2012.

Creiem que el comentari nostre el tindrem que fer el dia 21. Però, ens podem imaginar els titulars dels blogs locals:

El del ventilador:
El tripartito mostra la seua incompetència i deixa que un tsunami arrase la platja de Tavernes. Les senyals queden arrancades davant la passivitat del govern.

El del Diari de Tavernes:
Nota de premsa del pp. El tsunami li ve be al tripartit per evitar l'horari d'atenció al públic del pp

El de Quaderns de Reflexió:
El tsunami acás serà el pecat per no actuar a la plaça Teodoro Llorente?

El de la Cotorra:
Milers de seguidors del pp es tiren junts al mar per produir un tsunami que esborre totes les factures sense consignació del govern anterior

vinga, va...el nostre titular de la notícia serà:
Agua para todos. Finalment es fa realitat la vella promesa del pp.

36 comentaris:

  1. E. Estruch e.r. Quadern de Reflexions26 de març del 2012, a les 16:34

    En quadern es limitaríem a donar l'informació verídica i amb opinions plurals, no com altres dels que citeu. Es clar que sabeu on vixc i no se a que ve exia tontería.

    ResponElimina
  2. Per cert, parlant de pluraritat, penseu publicar l'escrit de UPyD sobre el cas del ex-cap de policia com ja em fet dos dels blogs, o no perque critiquem a dos partis, u d'ells supose arrimaet a les vostres idees ? sigau plural i deixeu-mos parñar a tos.

    ResponElimina
  3. no ens ha arribat l'escrit que menciona al seu comentari, senyor Estruch. I no, no sabíem (ara ja ho sabem) que vosté vivia allí. Ens va fer gràcia que com a anònim vosté va fer alguns comentaris al voltant d'eixa plaça en blogs locals, i per això ho vam emprar amb sentit de l'humor que tanta falta fa estos dies amb la que ens està caient.
    I parlant de pluralitat, precisament estem convençuts que som dels pocs blogs que defensem la pluralitat, i critiquem aquells que no sols no la utilitzen, si no que la desprecien.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enrique Estruch i Ferrando29 de març del 2012, a les 15:30

      En quant al problema de la plaça, si vostés vixqueren en un carrer legalment peatonal, però per el que no paren de passar bicis i motos,si portaren vostés denuncian-to des de fa més de un any i mitg, sí també al govern del PP, si lo únic que demanaren es algo tan senzill com que es fique una senyal en la pujada al carrer per San Agustí indicant que es peatonal com sí està en el carrer Barranc, on s'indica clàrament que sols es pot entrar en vehicle si tens gual, si hagueres segut tetic de quasi quatre atropellaments, u a mi i al meu fill,altra vegada vaig trindre que rrimar a una senyora major per a que no l'atropellaren, les altres dos eren xiquets molt menuts jugant, i si ademés l'amenaçaren quant es crida l'atenció,igual en vegada de fer-los gràcia es faràn eco del problema que sufrim, a lo que es convide posan-me a la seua disposició per a quant necessiten saber del tema, encara que en el meu blog crec que ha quedat més que explicatr.
      Ens han dit que ja tenen demanats els pals verticals que era l'excusa que teníen per a no posar-la, dien no teníen diners ni per aixó, ara vorem el que tarden en plantar la senyal.

      Elimina
    2. mare meua com esta la gent ... i feina per a tots
      ke guarase tot i fem un bom passeig maritim ....aupa el tsunami

      Elimina
    3. Ay pobret nimalet q passen bicis pel seu carrer, com pots dormir per les nits?

      Elimina
    4. mentira mes gran que una catedral!

      Elimina
    5. MENTIRA MÉS GRAN QUE UNA CATEDRAL!!!
      HUI DIA 20 I NO HA PASSAT COM SE LA FLIPEN

      Elimina
  4. Jo tinc comunió eixe dia a la platja de Xeraco... Agafare la barqueta per si de cás. Jajaja

    ResponElimina
  5. Yo ya tink el llate en la porta de casa y damunt eatik a primera linea de plaja

    ResponElimina
  6. JO CREC Q ESTEU UN POC FLIPATSS I ANCANTATSSS

    ResponElimina
  7. Si clar, i també caurà un avió de la segona guerra mundial sobre l'ajuntament...
    En quina classe de base científica poden preveure ells un terratrèmol marí?

    ResponElimina
  8. Però açò és un bulo o és verídic???

    ResponElimina
  9. hola, pero lo del tsunami ya esta confirmat???esta segur k pasara? si pasara tindran k deselojar tavernes no? jo vuic viuree !!!! xd

    ResponElimina
  10. esta segur k pasara el tsunami? responme perfaa

    ResponElimina
  11. Vaja uns inconpetens...Dediqueuse ala rrealitat del poble ino a tonteries

    ResponElimina
  12. Però anem a vore, açò de què va? què és això d'un Tsunami i d'on s'ho han tret? és alguna metàfora referida a la política que per ser un poc curt/a no entenc...?

    ResponElimina
  13. jo ja tinc preparat les xangles per anar a primera linea a voreu.......tros de suros jajajajajajaja.................

    ResponElimina
  14. Podeu Buscar en Google dia 20 de mayo del 2012 y a partir de ahi vetges qui comença a rallarse la bola!! jajaja. Pero a saber si tsunami o aso es una noticia rallanse prou dels de l'ajuntament y dels partits que es lo mes probable, y si no pues a nadar que fa calor!!!, jajajaja

    ResponElimina
  15. yo em pense qu e es un bulo ,com poden dir tantes barbaritast guntes ,no sabeo qu e aixine podeu provocar un atac de colera en els abitans de tavernes

    ResponElimina
  16. Jo sols em preocuparia si Rajoy diguera que no passarà cap tsunami...

    ResponElimina
  17. Tsunami entre les cmes de alguna/alguno.

    ResponElimina
  18. El tsunami ja ha pasat,tots estan bé.

    ResponElimina
  19. pero com se la flipeu xee com te que arrasar un tsunami tot el poble ale aneusen a gitarse i tapeuse cap i tooot!

    ResponElimina
  20. Que guay! Sabeu que faré yo el diumenge? Anar a la platja a prendre el sol! Esteu poc acabats! ;)

    ResponElimina
  21. pos jo soc un ciutada de tavernes i vaig a quedarme a voreta mar an la meua barca unflable i una caña per a entretindrem esperant (flama)

    ResponElimina
  22. Vosotros sois unos fantasmas xk lo dl tsunami no lo habeis sacado de ninguna base veridica xk he buscado x todos los rincones y en ninguna parte dice nada de tsunamis ni ningun fenomeno en "PLAN EL DIA DE MAÑANA" y la proxima vez k intenteis asustar al pueblo basaros en echos veridicos y dejaros estar de tonteris y cosas de niños k pareceis mas crios k los niños de la guarderia de el carrero del futbol

    ResponElimina
  23. Adrian Alberola ( Infermer de profesió ), defensor dels dèbils, ajudant dels pobres i bon tio en general, au cacau que la casa es cau17 de maig del 2012, a les 16:58

    Anem a vore, que jo sapiga i per el que diuen els investigadors, els sunamis es produixen per un terratremol de mes de magnitud 7 dins de la mar. I fins la data els terratremols al igual com els tornados no es poden previndre, en cara es més burro el que s´ho creu i passa aquesta informacio o si es veritat donar-li el premi novel al que ho ha previngut. PD: per favor, disme el número de loteria del dissabte..?

    ResponElimina
  24. Adrian Alberola ( Infermer de profesió ), defensor dels dèbils, ajudant dels pobres i bon tio en general, au cacau que la casa es cau17 de maig del 2012, a les 17:04

    Anem a vore per a que es produixca un sunami ha de hi haure un terratremol de mes de 7 graus en la escala Rigter dins la mar. Perque fins a la data no es poden previndre els terratremols ni els tornados, encara es mes burro el que ho publica i ho pasa. PD: si ho acerta el tio q ho ha dit q li donen el premi novel i que diga qui numero es el del disabte de la loteria...

    ResponElimina
  25. la noticia es de fa 2 mesos y encara no a arribat. aço es un cachondeo!! mare meua com se la flipa la gent

    ResponElimina
  26. Yeeeeeeeh, pujeu tots al Toro, que en les notícies de Simat ja ha arribat el sutnami, afanyeu-se que ve, au cacau, que es salve qui més s'afanye que jo ja estic acampada en la creueta del Toro.

    ResponElimina
  27. Eeeeeh,agafeu les taules de surf que ja ve.

    ResponElimina
  28. Kina pandilla de moniatos,kina kuadrilla....untsunami ara sas....la ke mos amollen un parell de matats.Doncs voa dire una cosa, io iastik asi en la platjaen ls meues xangletes asperant al tsunami.....

    ResponElimina
  29. per favor com poden dir tantes idiotades , yo que visc al carrer marjaletes en quedare en 1ª linea i sere RIC vaig a comprarme la caña y la barqueta "quels tanquen a eixos que diuen aixo"

    ResponElimina