11 de març 2012

El NODO d'una ràdio de Gandia

Com tenen el pati! Ho te prou complicat, però no impossible l'Ajuntament de Tavernes, el poder traslladar als veïns la realitat que s'han trobat a les arques públiques i a la gestió municipal, derivada d'anteriors gestions.
Ho tenen difícil perquè sembla que tenen que lluitar contra una maror de desgavells, mentides, acusacions falses, intents desesperats de desprestigi, mentides malintencionades, maniobres de distracció, fal·làcies, orquestrades per la cada vegada més reduïda colla de panxes agraïdes de l'anterior legislatura i un parell de blogs locals que fan de vomitera de totes eixes expressions, insistim, desesperades de tractar de recuperar el poder per damunt de qui siga.
Tractar de recuperar el poder per continuar actuant com, a hores d'ara estem coneguen estupefactes, s'actuava fins ara.
I ara, hem escoltat a més les manifestacions del NODO d'una ràdio de Gandia, on dedica vora 20 minuts a insultar a l'alcalde de Tavernes. Este tipo ha fet bons als blogs locals i germanetes de la caritat a tots els pregoners de l'antic règim.
El que no entenem a hores d'ara és com no s'ha produït una reacció oficial de l'Ajutament de Tavernes a este respecte. I ho diguem per un motiu ben senzill. Per nosaltres, és indiferent siga l'alcalde que siga el que es trobe governant. Ens donaria igual que fora Manolo Vidal, Eugenio Pérez, Ximo Altur, Pepe Escriuela, Eduardo Bononat, Jordi Juan, etc.
Ens sembla gravíssim que un mitjà de comunicació de 3 al 4, que segons han publicat alguns mitjans de Gandia no té llicència legal d'emissió, una ràdio pirata, es dedique a insultar a un alcalde d'una localitat, de la forma i manera que ha fet eixe personatge de la ràdio de Gandia.
Es impresentable i al nostre parer, molt greu, perquè el càrrec d'Alcalde és representatiu de tota una ciutat. L'alcalde de torn, ens representa a tots i cadascun dels habitants de Tavernes. I uns insults a un alcalde d'un poble, són insults a tota la població que representa. I ens dona igual que fora qualsevol dels alcaldes que ha tingut Tavernes.
Pensem que un atac d'estes característiques no deuria de deixar-se passar. No val tot per aconseguir un fi. I si esta persona te un problema de salut mental, per això estan els metges. Per ajudar a la gent amb problemes.

3 comentaris:

  1. ¿porque se consiente una radio pirata con esas formas? Los del ayuntamiento lo tienen fácil. Una denuncia a Conselleria, i que cierren ese medio ilegal. Y punto pelota.

    ResponElimina
  2. No las cierran...
    ...poque són suyas.

    La de Tavernes també era pirata?
    Perqué li canvien el dial i el nom? Per qué parà d'emetre una setmana poc després del canvi de govern?
    S'han reconvertit a ser bons xics amb els polítics actuals?
    QUE ALGU ENS HO ACLARISCAAAAAAAA!

    ResponElimina
  3. Doncs aneu preparant-se a Tavernes, que amb la nova ràdio tres creus anem a flipar en colors quan destapen la seua línia de treball. Temps al temps!

    ResponElimina