8 de gen. 2012

Va la última del Ventilador

Ara li toca el torn a FCC i a la neteja del poble. Com que han llevat a Remigio, que mai ha dissimulat les seues simpaties pel PP, ara el poble està brut: diuen textualment "Que està passant en el servici de fem de Tavernes?
Hem observat en els últims dies que ha baixat la qualitat del mateix i en cap moment es pot posar com excusa les agranadores mecàniques". I es queden tan tranquils.
Emparat amb la impunitat de l'anonimat, el responsable del Ventilador intenta, d'una forma infantil i burda, donar a entendre que quan estava Remigio al capdavant de FCC, tot anava bé, i ara, tot va mal.
Si ho fan els del pp, tot està bé, si ho fa qualsevol altre, tot està mal.
I ja no t'ajunte.
Per favor...d'on haveu tret a este home? No haveu trobat a algú amb un poc més de capacitat mental? Algú que es trobe en els nivells...normals? Teniu a gent molt bona en les vostres files. A molta gent. Utilitzeu-los!
Estos xavacans intents manipuladors de la realitat ens encoratgen, insulten la nostra intel·ligència. Per favor, poseu ordre, este home està embalat i ja no te sentit del ridícul.Que li donen una infusió de til·la!
imatge: noticia de El Ventilador per Tavernes

4 comentaris:

  1. Aixó serà perque les koplowitz son del PP i ara ens tracten pijor...quanta tontería per omplir un blog quant no tenen res millor que dir.

    ResponElimina
  2. he llegit el blog del ventilador alguna vegada, finsque el meu estòmac no va poder més. Quasi 'entra una úlcera, i vaig decidir no tornar a perdre ni un segon del meu temps en les xorrades que escrivien. Veig que va ser una decisió molt encertada. Per cert, vos he conegut recentment, però màgrada el prisma que teniu en este blog. Sembleu gent amb seny. Enhorabona.

    Fanny.

    ResponElimina
  3. serà pq este bloc té la veritat absoluta i qui no pensa el mateix que voslatres no té dret ni a expressar-se o existir... és molt adequat senyalar algú que no pensa com tu com una persona que no té una capacitat mental normal. quina falta de respecte, siga qui siga. em sembla perfecte que s'argumente en contra d'altres articles i pensars, però arribar a l'insult sí que em sembla poc intel·ligent per la vostra banda. salut.

    ResponElimina
  4. Amic anònim. No veiem on es troba l'insult. El dir que l'autor de les pseudonotícies del Ventilador no te més capacitat mental, no és troba dintre del que nosaltres considerem la categoria d'insults. És una descripció. Si no en té, no en té.
    El tractament que li dona a les seues ventilades és absolutament impresentable, infantil, poc ètic, immoral, ple de mentides interessades, manipulador, tendenciós, exacerbat, neuròtic, depressiu, ridícul, no contrastat, ofensiu, poc respectuós, miserable, vergonyós, etc.
    A més, no publica cap comentari que li puga tombar la paradeta, practica la censura de comentaris ( nosaltres ho hem provat moltes vegades i de forma sistemàtica mai publica cap comentari contra el pp).
    I no, amic anònim, no tenim la veritat absoluta. Ningú la pot tindre mai. Però ...que tal el joc informatiu net, d'una punyetera vegada?
    Mira, este bloc ha nascut precisament per estar fins on t'ho pots imaginar de la porquera informativa manipuladora que estàvem trobant per tot arreu. Per estar farts de gentola així. De tots els colors, tans se'ns dona si blaus, roigs, verds, taronja, grocs...
    Salut per tu també.

    ResponElimina