5 de gen. 2012

Els milions d'euros arribaran a Tavernes. Manuel Vidal, assessor del PP a la Diputació de València?

Com diu un amic nostre, ací et quedes mort. Manuel Vidal, ex alcalde de Tavernes, ha fitxat com assessor del PP en la Diputació de València, i cobrarà 38.318 euros bruts a l'any, quasi 3.000 euros bruts al mes.
El mateix Manuel Vidal que ha estat desesperat des de l'estiu passat criticant en cada plenari i des dels blogs locals del partit,  la creació d'una plaça de tècnic de protocol i premsa a l'Ajuntament, per darrere anava gestant la seua incorporació com assessor del Partit Popular en Diputació.
Un clar exemple de coherència i principis. Jo si, vosaltres no. A mi em para bé, a vosaltres, no.
Jo no aprove els pressupostos de 2011, per crear-se eixa plaça.
Esta noticia és la cimera, el Himalaya del cinisme i la hipocresia, del mal ús que algunes persones fan de la política.
Allà cadascú amb la seua consciència. Però la gent del poble no és estúpida.
Nosaltres hem pres bona nota.
De tota manera, li desitgem al senyor Vidal que tinga èxit a les seues tasques d'assessorament, i més tenint en compte que els diners qua va a cobrar del grup popular en la Diputació, venen, com en el cas dels assessors de tots els grups polítics, de la butxaca de tots els valencians.
I ens alegrem perquè estiguen l'ex alcalde a la Dipu, vindran molts milions d'euros a Tavernes! Des d'ací anirem contant tots els diners que arriben al poble.
foto: Diari de Tavernes. Fco. Teodoro

3 comentaris:

  1. a guanyar diners... dia Monleón, es este cas, manolete.
    jo crec que es una maniobra per a donar-li pas a Ferrando en uns pocs mesos : renuncia de Manolo, corre la llista i Salva al front del PP local.
    Si no, en quin cas li se premia a un alcalde que no ha pogut revalidar el seu cárrec i ha perdut vots en les darreres nacionals front a les anteriors, mentres els seus companys han aumentat quasi tots?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manolo es un professional excepcional. Es necessita un tripartit per a fer-se en el govern, això diu molt de cadascu. Vergonya tindria jo de perteneixer a un tripartit. No teniu respete per ningu. Una publicacio de xixa i nap.

      Elimina
  2. Estem segurs que vosté tindrà molta vergonya, ja que deu saber que el Partit Popular va començar a governar a nivell nacional AMB UN QUATRIPARTIT, amic. El PP va pactar amb nacionalistes catalans, amb nacionalistes canaris, amb nacionalistes bascs.
    O siga, vosté deu d'anar per la vida amb la cara molt baixeta, amb molta vergonya i en penitència sumis-sa permanent.
    En Espanya es va necessitar un QUATRIPARTIT per poder governar i fer-se amb el poder. Però ahí estaven ben fets els pactes, eh?
    Vosté el que no te és vergonya ni sentit del ridícul.

    ResponElimina