29 de nov. 2011

Aplaudim les iniciatives i l'esforç de Càritas i del Tavernes Solidària

Valorem molt el treball que estan realitzant des de Càritas Interparroquial de Tavernes per captar fons per l'Economat. Hui en dia, son centenars de famílies les que reben ajuda bàsica per poder aguantar el temporal que estem patint a tots els nivell. I sabem que augmenta el nombre d'elles dia a dia.
És una gran feina. Vinga d'on vinga i la mane qui la mane. Este divendres, des de les 5 de la vesprada, cal anar a berenar al Mercat Municipal. Un euro. Un euro per la solidaritat. Tots estem malament, però sempre hi ha algú encara més necessitat. Un euro nostre, un euro vostre, d'aquell, de l'altre, van a un bon fi. Ajudar als nostres veïns.
Pensem que serà un dels berenars que més a gust prendrem de la nostra vida. Esperem que no siga l'últim. Enhorabona també, un any més a Pepe i Paco per muntar una nova edició del Festival Tavernes Solidària. I van ja 8 edicions.
Este divendres és un dia molt humà a Tavernes.

4 comentaris:

  1. buenas noticias de vez en cuando en el pueblo se agradecen, tal y como está el patio.
    Yo y mis hijos acudiremos. Enhorabuena a todos, especialmente a todos los voluntarios que estan detras de estas iniciativas, que dedican muchas horas de su tiempo para ayudar a los demás.

    ResponElimina
  2. TODOS A MERENDAR-CENAR I DESPUES AL CONCIERTO SOLIDARIO

    ResponElimina
  3. Que gust doná veure a dos associacions, Adisva i Cárites, ajudant-se.

    ResponElimina
  4. si todos nos juntaramos como lo hacemos con estos temas bneneficos, cuanto mejor iriamos en el pueblo.

    ResponElimina