16 d’abr. 2019

NP CIUTADANS TAVERNES DEMANA UNA ACTUACIÓ URGENT PER A EVITAR L'ACTUAL IMATGE D’ABANDÓ DE LA PLATJA

Ja s’ha iniciat la Setmana Santa i els turistes han de veure espais de la costa totalment abandonats per l’Ajuntament.

Ciutadans Tavernes demana al govern de Compromís que actue d’urgència per a condicionar les zones esportives del Sector 12. També cal una actuació en diferents parts de la Platja de Tavernes, donat que en molts llocs hi ha un estat d’abandó impropi per una costa turística, i més encara, amb la Setmana Santa ja començada.

“Ja ha començat la Setmana Santa, molts turistes ens visiten, i la nostra targeta de presentació és un abandó total. El govern de Compromís s’ha posat a obretes electoralistes per a intentar esborrar la deixadesa que ha patit el poble i la platja tots estos anys. Fruit d’eixe electoralisme, s’ha oblidat de la platja, i ara la tenim molt descuidada” comenta el candidat a l’alcaldia per Ciutadans, Carlos Gimeno.

La zona esportiva del Sector 12 presenta un estat lamentable que un ajuntament no pot consentir de cap manera. Hi ha brutícia, tanques trencades, pistes abandonades i zones molt perilloses. Tot això ofereix una mala imatge de la nostra platja per culpa de la falta de manteniment a la que ens té mal acostumat Compromís.

Des de Ciutadans Tavernes volem ser constructius i per això demanem una actuació urgent que encara salve un poc la mala imatge donada esta Setmana Santa. A més, en el programa electoral que prompte presentarem, proposarem realitzar polítiques de planificació anual del manteniment integral del poble. Per exemple, els passos de vianants es pintaran anualment segons siguen necessaris i no sols quan venen eleccions. Així sempre estaran en adequades condicions. El mateix passarà amb elements com l’enllumenat, la reparació de desperfectes, l’asfaltat de camins rurals, la remodelació de voreres i molts més elements.

Gimeno assenyala “des de Ciutadans volem treballar amb planificacions anuals que afecten a tot el municipi. Considerem que és una burla per a la ciutadania el fet de reparar i mantindre el poble sols quan venen eleccions”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada