27 de febr. 2017

NP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular vota en contra dels pressupostos de 2017 de Compromís per pujar abusivament la contribució i no arreplegar inversions urgents per als ciutadans

El Partit Popular vota en contra dels pressupostos de 2017 de Compromís per pujar abusivament la contribució i no arreplegar inversions urgents per als ciutadans
Els pressupostos de 2017 del Govern de Compromís són irreals, incerts i poc compromesos en projectes que ja són urgents per a la ciutat, a més d'abusius amb la ciutadania per la brutal pujada de la contribució que aplicaran enguany.
“Trobem a faltar inversions com la compra de terrenys de la depuradora, el col•lector o moltes demandes urgents en els barris que no s'han tingut en compte en aquests pressupostos de 2017”, valora la portaveu popular Eva Palomares. Des del Partit Popular s'insisteix que el Govern de Compromís oblida consignar partides pressupostàries per a aquests projectes pel que després “ens trobem amb que no s'executen, i el Partit Popular exigeix que es comprometa perquè es duguen a terme”.
“El Govern de Compromís de Tavernes diu que ens puja la contribució perquè és necessari pujar-la per a fer inversions però després veiem que es gasta 200.000 euros en una vorera dels Sequers que ningú vol mentre queden fora moltes de les inversions necessàries, urgents i prioritàries com el col•lector de la platja, per posar un exemple ja sagnant”, explica Palomares. La portaveu popular també troba a faltar en aquest pressupost molts dels projectes que els veïns van sol•licitar de les reunions veïnals. “Dels 13 projectes només s'ha contemplat un. Em pregunte com vol fer-nos creure Compromís que ens escolta als veïns. On estan els altres 12 projectes necessaris?”, es pregunta Palomares.
A més, sembla que el senyor Juan tracta als veïns de la platja amb un humor molt peculiar. Es pot llegir en la memòria d'alcaldia dels pressupostos de 2017 que: “Seguint les reivindicacions dels empresaris i comerciants de la platja així com dels nostres visitants farem un nou contracte de salvament i socorrisme per a la platja”. No obstant açò s'oblida d'una altra més urgent per als veïns i comerciants de la platja: el col•lector. “Per al govern de Compromís el col•lector sembla que ni està ni se li espera. Hem passat de tenir un pla de finançament, a un projecte, a ... RES. No hi ha ni projecte de col•lector”, explica Eva Palomares.
D'altra banda, no han invertit ni s'espera que invertisquen a posar en funcionament l’Escoleta de la platja per a desestacionalizarla. “Les instal•lacions de l’Escoleta les utilitzen, per a fer RIURE literalment, en programar un taller en l'hivern de risoterapia en l'escola. Es prenen de debò als veïns que paguen també contribució a la platja?”, es pregunta la portaveu popular.
La política pressupostària de Compromís és un brindis al sol. “Hem perdut el compte de les modificacions de crèdit que hem fet enguany. Els euros pressupostats ara en pavimentar carrers poden acabar gastant-se en festes o en qualsevol altra cosa. Exigim un rigor pressupostari, que poc o gens veiem en uns pressupostos de Compromís en els quals la partida que mes puja és l’autopropaganda de l'Alcalde i en els quals s'inclou la compra d'un nou cotxe per a portar-li del seu habitatge a València a Tavernes”. Per aquest motiu, el PP de Tavernes ha votat en contra dels pressupostos que plantegen per al 2017 igual que el grup popular va votar en contra de la base d'aquests pressupostos, l'abusiva pujada de la contribució en un 8%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada