31 d’ag. 2016

NdP Partit Popular de Tavernes: El PP denuncia que personal de l'Ajuntament netege zones del municipi que li corresponen a la concessionària de la neteja

El Partit Popular denuncia que personal contractat per l'Ajuntament estiga netejant el passeig dels Sequers, una zona que li correspon netejar a FCC, concessionària responsable al municipi de la recollida de residus urbans i neteja viària.
"L'Ajuntament està pagant a FCC uns diners per un treball que no realitza. És inconcebible que s'envie a personal de l'Ajuntament a realitzar treballs que estan contractats a una empresa. A FCC se li paga tots els mesos amb els elevats impostos que ens cobra l'Ajuntament governat per Compromís ", declara Maria Ciscar, regidora del PP de Tavernes.


"Exigim que ens expliquen per què l'equip de govern de Compromís permet que s'envie personal de l'Ajuntament a fer treballs que li correspon desenvolupar, per contracte, a FCC", afegeix la regidora popular.
Compromís paga a FCC uns diners per una feina que no fa. I ho fa amb coneixement de causa, ja que és el Govern de Compromís qui envia als treballadors municipals a què netegen una zona que li correspon a l'empresa concessionària.
S'està pagant a una empresa l'encarregat és un exregidor del BLOC posat "a dit" per l'alcalde Jordi Juan i és habitual veure a molts dels seus treballadors en actes de Compromís i col·laborant en les seues campanyes electorals.
El Partit Popular de Tavernes exigeix ​​que l'alcalde explique els motius pels quals permet que l'empresa FCC no netege la zona que li correspon d'Els Sequers. El Govern de Compromís envia a personal de l'Ajuntament a fer treballs que li corresponen a l'empresa privada però apareix en premsa dient que no compleix amb altres manteniments, com el de la zona de la Torre de Guaita, perquè “la brigada té molt treball”. “No entenem aquesta manera de procedir”, valora la regidora popular. Recordem que el contracte de neteja viària i recollida d'escombraries puja aquest any a gairebé 1.400.000 euros.
A quin pacte que desconeixem ha arribat amb FCC? Amb quin motiu el Govern de Compromís ordena que treballadors municipals realitzen treballs que ha de fer FCC? FCC és la contracta més important que té l'Ajuntament i Compromís l'està afavorint clarament.

5 comentaris:

  1. Este grup del face és molt estiu. Soc un seguidor seu encara que no l'agrada participar. L'utilitze per estar al dia del que passa al poble igual que fan molts coneguts meus.

    ResponElimina
  2. El poble superbrut i l'Ajuntament fent la faena de FCC en lloc d'exigir que neteje tot.
    Quina explicasió dona ara l'ancalde?

    ResponElimina
  3. Presunta prevaricació?
    Presunta malversació?
    Presunte frau de subvencions?
    Ay mare!!

    ResponElimina
  4. Huí dimecres 7 de setembre están altra vegada els de la camisa roja netejant els sequers.
    Que sancionen a FCC per inclumpiment de contrat o que donen alguna explicació

    ResponElimina