26 d’ag. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El PP demana al Govern de Compromís que pague el 100 euros del segon pagament de Xarxa Llibres

El PP demana al Govern de Compromís que pague els 100 euros del segon pagament de Xarxa Llibres El Govern de Compromís amb majoria absoluta encara no ha pagat els 100 euros del segon pagament del programa Xarxa Llibres aprovat per l’Ajuntament. “Estem a finals d’agost, els pares i mares d'alumnes de Tavernes ja han comprat o encarregat els llibres de text per al curs 2016-2017, però encara no s’ha fet efectiu un pagament que havia de fer-se efectiu en acabar el curs escolar, després d'haver entregat els llibres i el material curricular i sempre que estos llibres i material estigueren en un estat adequat per al seu ús”, explica el regidor del PP Salvador Sansaloni.
“Reclamem al Govern de Compromís de Tavernes que pague els 100 euros que falten als pares i mares d'alumnes de Tavernes, segons havia promés Compromís”, comenta el regidor popular.

3 comentaris:

  1. Estos de Compromís tenen para pagar hotels, kilometrajes i dinars a Atapuerca si que tenen pero per pagar el deute dels llibres res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es mes important cobrar dietes. ....de aixo no se olviden

      Elimina
  2. Hem entregat el material al banc de llibres pero l'ajuntament ni ha pagat ni ha donat explicacions

    ResponElimina