25 d’ag. 2016

L'estrany cas de la regidora Noèlia Alberola i el viatge a Atapuerca

El dimecres 27 de juliol, el blog de Compromís informava del viatge a Atapuerca dels "dos" regidors de Compromís, Jordi Juan (alcalde) i Josep Llàcer. En cap moment esmenta a la regidora Noèlia Alberola. En les fotografies oficials, en cap d'elles apareix la regidora Noèlia Alberola. A l'article, són citats totes les persones presents, de la comitiva visitant, a excepció de l'assessor Luis Pastor, i de la comitiva amfitriona. Però en cap cas es fa referència a la regidora. De fet, sols hi ha declaracions de Jordi Juan i de Josep Llàcer.
Dos dies després, el dia 29 de juliol, el departament de premsa de l'Ajuntament, conduït per Dulce Pachés, publica la notícia, i, sorpresa, tampoc fa cap referència a la presència de la regidora Noèlia en la visita oficial. En cap foto oficial tornem a veure a la regidora en qüestió.

Resulta sorprenent que en el seu facebook personal, el dia 6 de juliol, la regidora el dia que està de viatge a Burgos, publica un post referent al manifest de suport a Jacinta Rubio, aleshores candidata a secretaria comarcal. El dia 8, altra publicació referent al mateix tema i en cap moment no publica cap al·lusió al seu viatge a Atapuerca, ni apareix en cap de les fotografies oficials ni apareix esmentada en cap de les publicacions esmentades.

També poden ser casualitats de la vida. La regidora segons han informat, va ocupar una de les habitacions llogades per l'Ajuntament de Tavernes.

13 comentaris:

  1. Que fa la regidora de Benestar en Atapuerca?

    ResponElimina
  2. Molts dubtes per aclarir. A vore si la regidora Noe Alberola es manifesta i aclarix este enigma.
    Transparencia per favor.

    ResponElimina
  3. Es fàcil de demostrar. La regidora, que ha estat 3 dies a Atapuerca, tindrà el mòbil petat de fotos i selfies. En que en publique alguns selfies on se veija be l'entorn, rumors eliminats. Hi haurà algunes fotos on estaran tots junts en algun lloc fàcilment identificable, algun paisatge, algun punt turístic. És imposible que ningú tinga alguna foto així.

    ResponElimina
  4. els partits de la oposició haurien d'interesar-se per esta qüestió. És molt més seriosa del que sembla en la notícia. S'imagineu que no fora cert que la regidora va anar de viatge, i s'ha fet per tapar el que molts ja ens estem imaginant?
    Això seria ja la guinda del tema.
    Que demostre que estava de viatge.

    ResponElimina
  5. Si que estaria. El que passa és que la noticia del pajarraco i la de la xica de premsa és identica. Fan el mateix fallo. El redactor del blog és el mateix redactor de la nota de premsa. És l'única explicació.
    Si fora al revés, la redactora de l'Ajuntament seria la mateixa del blog.

    ResponElimina
  6. No és cap fallo ni errada,oa amaguen perque no es sabera res de lo que ha acabat sabent-se.

    ResponElimina
  7. Però hi ha algú tan ingenu que es crega que Noelia Alberola va estar a Atapuerca? Aqueixa és la mentida final d'aquesta traca. La clau és esbrinar qui va ocupar aqueixa habitació que l'haguera pagat l'ajuntament si no s'arriba a destapar tot per la dixosa multa,

    ResponElimina
  8. Qui amaga es perque algo amaga

    ResponElimina
  9. Perque Noelia es presta a este joc? Esta xica l´han posà en un embolic de por. Totes les informacions deixen entrevore que no va estar a Atapuerca, sense tindre res a vore ara es el centre de tot este assumpte. Que aclereixca si va anar o no, si no ho fa sempre tindra tot el poble el dubte y cauran sobre ella totes les sospites.

    ResponElimina
  10. Que parle i que deixe les coses clares. Aquests que han muntat tot l'empastre l'han ficat en un fangar i si ella no aclareix les coses carregarà amb totes les conseqüències.

    ResponElimina
  11. Ja ha parlat, al seu mur de facebook ha penjat una fotografia a Atapuerca (quan tampoc tenia perquè fer-ho). Ara es de dret que tots aquells que han posat en dubte la dedicació i bon saber fer de la regidora rectifiquen i es disculpen...

    ResponElimina
  12. Que qué ?!! He entrat al seu mur i no apareix cap fotografia, mentiders!!us han pillat i tota Espanya sap ja com sou, ridiculs!!

    ResponElimina
  13. Ai senyor, paciència, paciència...

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1054031098038451&id=100002947116295

    ResponElimina