31 d’ag. 2016

Els usuaris del grup del Face Viure a Tavernes decideixen fer un pas endavant i organitzar activitats dels seus membres fora del món digital

Original. Els administradors i usuaris del grup de Facebook Viure a Tavernes, han decidit realitzar activitats presencials amb els seus usuaris de gaire molt variat, segons han informat als usuaris entre els quals ens trobem també els responsables del Diari Valldigna. El grup del face és tancat, sols accessible als seus usuaris. El grup està format per diversos milers de veïns de Tavernes, que han pensat a compartir el temps d'oci amb els seus integrants en diferents accions compartides de cuina, autoajuda, fotografia, ajudes a ONG, xarrades de Francés, senderisme, Pilota, i d'altres que aniran sumant en pròxims dies en funció de les propostes dels seus membres.

El funcionament del grup consisteix a debatre i comentar diferents aspectes del dia a dia, on els membres poden expressar lliurement les seues idees i opinions. Encara que no busquen tocar temes polítics, també és cert que el dia a dia de la ciutat ve marcat per l'agenda política que afecta i molt directament a tots els usuaris del grup Viure a Tavernes.

El món virtual digital arriba al món físic. Nosaltres afegim que això també és fer poble. I sense buscar fer-se cap foto. Ací està el mèrit.

4 comentaris:

  1. Este grup del face és molt actiu. Soc un seguidor seu encara que no l'agrada participar. L'utilitze per estar al dia del que passa al poble igual que fan molts coneguts meus.

    ResponElimina
  2. Ese grupo curiosamente se dedica día sí y día también ha criticar al gobierno local y a Compromís, y ha hacerse eco de todo lo que dice la oposición, especialmente el pp, y a alinearse con sus tesis. Por lo tanto nada de grupo neutral, otro medio más hecho para atacar al gobierno local.

    ResponElimina
  3. Estar al dia? No em faces riure.
    Politica i pensaments d'extrema dreta.

    ResponElimina
  4. Vallers cal anar espai amb les taronges, estan furtant,necessitem mes vigilancia, hui al cami Valenciano, pel cami marenys,em vist a un xic de pell negra collint 19 sacs preparats per robar. Menys mal que em pogut rescatarles. Aixi que demanem mes vigilancia per les nostres terres. Salutacions

    ResponElimina