28 de jul. 2016

La Goleta, nou sistema muntanyós de Tavernes. Ara sí que tenim mar i muntanya.


El problema del desnivell d'arena de la platja de la Goleta va per a llarg. Estem parlant d'un nou sistema muntanyós que tindrem tot l'estiu en la platja de la Goleta? És clar que el desnivell fomenta la solidaritat entre els veïns i turistes de la platja, i la familiaritat. Solidaritat perquè han d'ajudar-se uns a altres per accedir a la platja, i familiaritat perquè queden uns pocs metres d'accés.

La situació continua sense arreglar-se. Televisió Espanyola s'ha fet ressò del problema. Promoció "turística" de la platja que reflecteix un problema que està donant una imatge penosa de la nostra platja. Uns per altres, casa per agranar. Una imatge igual de penosa que la vista en la manifestació que amb caràcter individual va convocar Jordi Juan, sense comptar amb la resta de partits, a València i que no va congregar pràcticament cap veí del poble.

Des del 30 de juny Costes va autoritzar la petició de l'Ajuntament d'arreglar el talús. Ha passat un mes, i no s'ha solucionat el problema. A finals d'agost, quan s'acaben les vacances d'estiu?

Foto Goleta: Antonio Magraner Ciscar. Vista al facebook.

5 comentaris:

  1. Aixi de penos està el tema.

    ResponElimina
  2. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja
    Me llexit la noticia an umor. Eu e fet be aixina?
    Tens mas moral que el Alcoyano asperar que els populars i sosialistes anaren a la mani a Valensia que alli fa masa caloreta.
    Ni ha chiquets que fan que xupi i van redolant redolan asta la mar i seu pasen pipa. I tu bols que els lleben la dibersió, axo n'esta be.

    ResponElimina
  3. No es preocupeu, en aquestos moments Jordi sols te una cosa al cap, IBOGA.

    Tota la resta de coses Déu provirà.

    ResponElimina
  4. Estaran contenta els de eixa zona entre muntanya a la arena i la música del Iboga

    ResponElimina
  5. Tira va, el 24 ha passat. No s'ha censurat. 1 de 24 tot un èxit.
    Al·leluia, al·leluia!!!

    ResponElimina