11 de jul. 2016

Interés per una platja digna o interés polític personal? Com s'hauria d'haver hi convocat la manifestació a València?

La manifestació convocada per Compromís, qui governa en majoria absoluta en l'Ajuntament de Tavernes, és una concentració davant de Costes per a reivindicar una platja digna o en benefici propi de l'alcalde de Compromís Jordi Juan?

La resposta és ràpida. Segons està organitzada, evidentment en benefici propi i de caràcter polític. Una convocatòria així busca una rendibilitat política, i al mateix temps tindrà un llistat de veïns seguidors de la causa o ben predisposats a ser afins al seu partit.

És justa la convocatòria?. Tavernes i la seua platja estan necessitant una solució definitiva al problema de la periòdica desaparició de l'arena. És això competència de la Demarcació de Costes? . Ho hauria de pagar Costes el problema de l'arena? Sí. No hauria de pagar les despeses i no fer-se càrrec l'Ajuntament? No.

Com s'hauria d'haver convocat eixa manifestació davant Costes? De quina manera s'haurien d'haver fet les coses?

Al nostre entendre, si un poble ha de reivindicar la seua força, el que el departament de premsa anomena"La força de Tavernes de la Valldigna", no pot ser abanderat per una única formació política. TOTS els partits de Tavernes, Compromís, PP, PSOE, EU, haurien d'haver-se reunit, buscar una sèrie de punts coincidents i TOTS JUNTS, i ALHORA, HAURIEN D'HAVER CONVOCAT UNA MANIFESTACIÓ en interés de la platja. Eixe si seria un interés conjunt i de tot el poble.

El que està fent Compromís és intentar traure rèdit polític en solitari, volen recuperar el seu poder de convocatòria popular. Doncs quan ho vulguen fer ben fet, nosaltres hi anirem. La platja és de tots. Convocar així a les persones de bona voluntat, i no facilitar TOTA LA INFORMACIÓ, ens sembla poc encertat.

5 comentaris:

  1. Como vamos a ir todos juntos si el PP está haciendo una vez más politiqueo barato.

    ResponElimina
  2. En la Demarcación de Costas ya les dijeron cuando se hizo la reposición de la arena de la Goleta que si no había temporales ese escalón era previsible que apareciera. Es decir, el Ayuntamiento sabía lo que podía pasar y de hecho ha pasado.
    De igual manera que solicitaron permiso para actuar en la playa con fecha 16 de junio de 2016, haberlo hecho antes, con suficiente antelación y no ahora deprisa y corriendo y con la temporada estival ya comenzada.
    Y ahora convocan una manifestación para desviar la atención de su falta de previsión.
    Lo que se plantea en la noticia de hablar con todos los demás partidos y tomar una postura unitaria no cabe en la mente de los dirigentes de Compromís. Tienen mayoría y creen que eso es suficiente para hacer lo que quieran.
    Esta convocatoria de manifestación tiene un componente político muy claro.

    ResponElimina
  3. És una manifestació política. És una manifestació convocada perquè els palmeros i fanàtics de Compromís i Podem adoren al seu líder.
    I com s'han d'apuntar amb nom i DNI el líder podrà comprovar qui a respost a la seua trucada i qui no.
    I tot amb diners públics. Diners públics per a tapar els errors del líder i per a honrar al líder.

    ResponElimina
  4. Vixca la censura. Tinc el recort. 23 comentaris enviats i ningun publicat.

    ResponElimina
  5. Per posar, dir 230 comentaris censurats hauria sigut més de: oooooh, pobre xic, com el censuren estos del Diari Valldigna! Hahaha bon estiu, censurat! A passar-ho bé!

    ResponElimina