12 de jul. 2016

El gabinet de premsa de l'Ajuntament ignora les festes del Santíssim Crist de la Sang i el Festival Sete Sois Sete Luas

El departament de premsa de l'Ajuntament que ens costa 37.000 euros a l'any a tots els veïns de Tavernes ha ignorat la celebració de les tradicionals festes del Crist de la Sang, que estan celebrant-se esta setmana a la zona del carrer Calvari, i també ha fet cas zero a la celebració de l'esdeveniment internacional més important on està present anualment Tavernes, com és el cas del FSSSL. Este dimecres s'inicia, i des de la secció de notícies de l'Ajuntament, ni mu. I això que acaba de cobrar la paga extra!

5 comentaris:

  1. Ha sigut dir-ho i s'han posat les piles jajaja. Este govern va a remolques i llegint els blocs.

    ResponElimina
  2. Hi ha dos tipus de notes de premsa de la xica contractada per Compromis. Unes estan escrites de pena, sense estructurar i sense seguir les regles periodístiques, i el més xocant en uns escrits institucionals, sense eix ni objectiu de segona linia.Solen ser les notes de premsa intranscendents, les de relleno.
    Després hi ha unes altres notes de premsa. Estes si estan ben redactades, amb una estructura i un estil de redacció que mostra coneixements amplis de redacció i de professió periodística. Totes les notes de premsa importants o delicades, les conflictives, estan escrites així.
    Dos estils de redacció, i sols hi ha una persona contractada al gabinet de premsa...

    ResponElimina
  3. Com poden publicitar i informar un aconteiment tan important com el FSSSL el dia abans, i perquè estan criticant-ho des d'este blog? És com si anunciarem l'Iboga o el Festivern el dia abans!!!!

    ResponElimina
  4. La xica de premsa no s'entera. Ella a cobrar un bon jornal i a viure i estiuar. Igual que l'alcalde que té un bon jornal i no viu el dia a dia del poble perque viu a Valencia.

    ResponElimina
  5. Sabem molts realment qui escriu les notes de premsa, per això hi han dos estils diferents.

    ResponElimina