21 de jul. 2016

Algú ens pot confirmar si hi disposa de servei de xòfer el nostre alcalde?

És cert que el nostre alcalde disposa d'un funcionari municipal que fa les funcions de xòfer, va per ell al seu habitatge situat a la ciutat de València, el du a Tavernes i el torna a portar a la capital, amb la qual cosa el funcionari realitza 4 viatges d'anada i tornada en cada ocasió?

I és cert que això es fa en un vehicle de l'Ajuntament, amb cost directament dels diners de tots els veïns del poble?

Si entre Comissions, Junta de Portaveus, Junta de Govern, assistència a plenaris cobra més de 1000 euros sols de l'Ajuntament, a banda els milers d'euros que cobra de Diputat en la Generalitat Valenciana... Ara haurem d'afegir el cost del salari del funcionari a la seua disposició i el cost del combustible?
Si viu fora del poble, que sembla que així és, i la informació del servei de xòfer és correcta ... És una actuació ètica, d'un alcalde que el mes de juny del 2011 va decidir renunciar a l'escorta personal de l'anterior alcalde Manolo Vidal i així ho va anunciar a bombo i plateret públicament, fent veure als veïns que s'allunyava d'eixa forma de fer política?

La qüestió és: si eixa informació és certa, és una forma ètica d'utilitzar els recursos humans i econòmics del poble? No seria millor i més lògic que el nostre alcalde es pagara el desplaçament de casa a l'Ajuntament de la seua butxaca, dels 1000 euros que cobra de l'Ajuntament?

10 comentaris:

  1. Yo he visto como lo recogía la policía local en la estación de Renfe....

    ResponElimina
  2. Si. He vist a un Policia Local de Tavernes en el Toyota Hibrid blanc esperantlo un bon rato prop de la Plaça de Manises en Valencia.
    Serien les 10 del matí i el policia era un dels veteranos.

    ResponElimina
  3. Falta sumar els 900 €/mes de renting que l'ajuntament paga per el cotxe que Jordi utilitza.

    ResponElimina
  4. Ho he sentit varies vegades però encara ningú ho ha afirmat amb certesa i sobre tot amb proves, diguent noms, quin vehicle es suposa s'utilitza, per a quins desplaçaments perquè Jordi no ve tots els dies al poble ... Per tant un rumor malintencionat més.
    A més, Jordi ara en estiu viu ací.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quiero decirle algo sólo como un ejemplo y con todo el respeto del mundo. ¿Usted qué es cómo los cuernudos que todo el mundo lo sabe menos él?

      Elimina
  5. Els de Compromís son transparents pa lo que volen pero Jordi ni diu que viu a Valencia ni que li paguem cotxe i xofer pa portarlo i tornarlo a Valencia.
    Un Conseller fa menos despesa en cotxe oficial que el nostre alcalde. I despres vol pujarmos els impostos en lloc de estalviar diners al poble.

    ResponElimina
  6. Si que existix eixe servei. S'anomena el servei POLITAXI de Jordi.

    ResponElimina
  7. Supose que POLI serà una abreviatura de POLIcia.
    POLITAXI: Taxi conduit per un policia que fà de escolta i xofer personal de l'alcalde.

    ResponElimina