9 de maig 2016

XIX Setmana Ciutadana

Adjuntem cartell de la XIX Setmana Ciutadana de l'associació de veïns de Tavernes de la Valldigna. Els actes es celebraran en la Casa de la Cultura, i les xarrades de dimarts a divendres seran a les 19 hores. L’entrada és lliure.

8 comentaris:

  1. Preferiria que la xarrada dels valors catastrals la donara un funcionari especialiste en la materia. L'alcalde ho pot fer be però segur qur un funcionari de l'ajuntamemt sap més de eixe tema.

    ResponElimina
  2. Per que ha fet l'ajuntament les reunions de barri els mateixos dies que les de la associació de veins?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt senzill, l'ajuntament i els seus actes no poden dependre del que faça una associació privada, les reunions estan datades des de les primeres sessions i no poden anar al caire del que facen els particulars.

      Elimina
    2. I,no n'hi ha més coneiximent? Quant algú de l'Ajuntament (200 treballadors i un bon grapat de polítics i assessors) veuen la programació de l'assocaiació,no els diuen res? Després a la Cotorra diuen que no va molta gent a les seues propostes de reunió veïnal...

      Elimina
  3. el dia 12 una reunió de barri i lo de "tavernes en el record" al mateix temps. Qui ha quadrat els actes?

    ResponElimina
  4. Qui ha sigut el listo que ha posat les reunions de barri els mateixoa dies que les de conmemoració dels 100 anys de Tavernes?

    ResponElimina
  5. Una pena tindre que triar entre la reunió de barri i la conferencia de "Tavernes en el record".
    Ahir ja vaen solapar la xarrada del catastro que va donar l'alcalde amb les reunions de barri al Sant Miquel i la Platja. Tres reunions interesants el mateix dia i a la mateixa hora i les tres amb presencia de membres del govern de Tavernes.

    ResponElimina
  6. Que ha passat al cementeri?

    ResponElimina