5 de maig 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular demana que Compromís costege el gabinet de premsa municipal per emetre sols propaganda d’autobombo de Compromís

El Partit Popular de Tavernes està a favor de la transparència i la informació. Però el Govern de Compromís gasta el Gabinet de premsa amb finalitats propagandistes. La mostra està en que no publiquen cap nota que ha enviat el Partit Popular, membre també de la Corporació Municipal.
El gabinet de premsa, dut per una persona de
confiança de Compromís no ha publicat cap informació a l’apartat de la web de ‘Transparència PASSIVA’, on qualsevol regidor pot difondre informació. Ací us deixem l’enllaç inservible i buit de contingut, i no perquè l’oposició no vulga gastar-ho, sinó perquè el Govern de Compromís sols emet informació seua, encara que no tinga gens de contingut ni de fets. http://tavernes.es/ajuntament/transparencia-municipal/informacio-publica-difosa-per-qualsevol-regidor-transparencia-passiva
El costós gabinet de premsa que ha creat Compromís a l’Ajuntament de Tavernes s’està costejant amb diners de tots els vallers. Però sols emet informació favorable a Compromís. I ho hem constatat amb fets.
El Partit Popular ha emés diverses notes de premsa, remeses al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tavernes, per ser publicades, però les notes han segut VETADES directament.
Per posar uns exemples: el Partit Popular de Tavernes envià una nota denunciant que la bandera republicana colgara del balcó de l’Ajuntament, altra nota explicava com el 75% de les obres adjudicades de les subvencions de Diputació eren donades a empreses i autònoms de fora de Tavernes.
Dues notes amb fets objectius, que isgueren a premsa i que perfectament cabien en l’apartat de transparència passiva, com ens confirmà el tècnic municipal expert en la materia, fóren vetades. Per eixe motiu, el Partit Popular, amb representació de quatre regidors triats pels veïns de Tavernes, considera que hauria de ser Compromís qui costejara el seu propi gabinet de premsa i no tots els vallers.
Eixos més de 37.000 euros que ens costa cada any el gabinet de premsa podrien estalviar-s'ho els veïns de Tavernes, ja que únicament venen el que Compromís dicta. De la resta de partits polítics també amb regidors triats per veïns de Tavernes es diu sols els nomenaments i si abandonen el càrreg de regidor.
Caldrà recordar al senyor Jordi Juan que, a més a més de les fotos de reunions i reunions que es fan els regidors de Compromís els partits de l’oposició de Tavernes estan presents i estan treballant per Tavernes i la seua veu no ix en cap suport municipal? Doncs sembla que sí que hi ha que dir-ho.
(Adjuntem una mostra de notes que no s'han publicat en cap mitjà municipal per no ser informacions favorables a Compromís)

4 comentaris:

  1. Mai el poble de Tavernes ha estat tan ben informat de tot el que passa, front al oscurantisme d'abans, i això ès el que és pica. I per a publicar les seues mentires ja tenen als blogs afins, perquè per exemple és mentira la nota de que sols es contracta a forasters, o que siga il.legal penjar la bandera republicana : Qué volen, que en la web municipal es mentisca ?

    ResponElimina
  2. Deien que mitja veritat és pitjor que una mentida. Abans no informaven de res i feien el que volien. Ja tenien Las Provincias. Ara només publiquen el que interesa per donar bona imatge i les fotos dels seus. No sé que és pitjor.
    I no,no és de veres que sols es contracten forasters. Sols es contracten amics i llepaculs,i d'això sempre n'hi han del poble i de forasters. Potser com abans,però justament és el que es criticava,i ara esteu a l'altre bàndol.

    ResponElimina
  3. Sols amics i llepaculs ... Gracies de part de les empreses, moltes del poble, que ha contractat i contractarà este ajuntament, i també de part dels seus treballadors, t'has lluit amb la resposta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però,que s'enganya molt? Tal empresa que reformava pisos en València,reformava piscines i té reformant algun alt càrrec polític local... amb el qual s'ha fet molt amic de repent,passejant gossos i compartint altres coses. Si la relació fora de tota la vida diriem amics,si sols ha estat per interés serà ll... I wifilinks i FCC,i tantes i tantes altres empreses i empresetes ... I la empresa local que no ho siga,tranquil,que no es donarà per aludida.

      Elimina