6 de maig 2016

NdP Noves Generacions del PP de Tavernes: Compromís Tavernes retarda més d'un any l'entrega de Premis del II Concurs de Plans d'Empresa

Amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor entre l’alumnat procedent de Secundària, Batxillerat i Formació Professional, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna organitzà per al curs 2014/2015 el II Concurs de Plans d’Empresa, sent el 30 d’abril de 2015 el termini de presentació.
Un any més tard, aquest concurs ha caigut en l’oblit del regidor de Compromís, Josep Llàcer, encarregat de l’àrea d’Emprenedors a la localitat vallera. No sols no s’ha fet cap entrega de cap premi, sinó que tampoc se sap qui són els guanyadors, un gest poc cordial per a aquells que s’han implicat en el concurs.
Per a Noves Generacions del PP de Tavernes l’endarreriment en la publicació de la resolució del concurs és una mostra més de la deixadesa de Compromís tant en matèria juvenil com en matèria laboral.
Els joves populars no entenen per què una bona iniciativa com aquesta no s’ha recolzat fins al final i s’ha deixat als participants, joves de Tavernes, en un segon pla.
La creació d’empreses és fonamental per al creixement de la població, i l’atur juvenil és, tristament, una realitat. Fer veure als joves que a Tavernes es pot treballar i que u mateix pot ser el seu propi cap és una visió que aquests tipus de concurs pot anar introduint en la ment dels joves vallers, però la resposta de Compromís davant aquesta oportunitat ha sigut deixar en el calaix de l’oblit les idees dels participants.
Noves Generacions de Tavernes espera i confia en què es continue desenvolupant polítiques per recolzar a joves emprenedors a través de les administracions, alhora que li demana al regidor nacionalista la implicació en aquells assumptes que tenen a veure amb els joves de la localitat.

4 comentaris:

  1. Un any i encara no han donat el premi i este any han llevat del pressupost els diners del concurs.
    Els de compromís s'han olvidat dels joves emprenefors

    ResponElimina
  2. Si s'ha llevat ha segut perquè eixa iniciativa no va foncionar, ni més ni menys i per desgracia. I es " de chiste" que critique el partit que ha portar al atur al 50% dels joves espanyols : Perquè no li reclameu polítiques d'estes a Rajoy, doncs son les administracions supralocals les que poden fer en esta tasca, des dels pobles rebre subvencions i fer amb elles tallers de formació que treballen en l'àmbit local i per un plaç curt, normalment sis mesos, i poc, ben poc més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No va funcionar perque van contractar una empresa amiga,sense fer cap estudi ni propmoció ni seguiment de les activitats. Contracte menor i a dit,com de costum. I després com a premi per haver-ho fet tan bé la busquen per a clavar-la amb calçador a l'escola d'estiu. Dos èxits al mateix any. Ara,que tornen.

      Elimina
  3. No van a donar el premi? No van a convocar premi este any?
    Moltes promeses incumplides per l'ajuntament.

    ResponElimina