5 de maig 2016

La processó continuarà per dins i per fora en Tavernes

Compromís i PP han dit no a la moció d'EUPV.AC que demanava que la presència dels regidors en els actes religiosos fora a titul personal. Tant EU com PSOE votaren en contra, però el ben cert és que l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, no actua com l'alcalde de València, Joan Ribó (també de Compromís), i en les processons de Tavernes continuarem amb eixa integració de poders públics i religiosos, tots a una, com en Fuenteovejuna. On queda el principi d'aconfessionalitat de la Constitució?

11 comentaris:

  1. L'ajuntament ha d'anar a les procesons. Ací hi ha llibertat no com en altres pobles on compromís és oposició i prohibix a l'alcalde anar a les procesons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mentida,a altres pobles l'alcalde pot anar a les processons,però a títol personal,com a particular,no presidint-les.

      Elimina
  2. Quan un càrrec va convidat a un acte l'ha de presidir, siga religiós o no, i ahí està tot, vullgau o no vullgau.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Altra mentida,l'alcalde quan el conviden va si vol i creu que ha d'anar. Si la invitació fora del Ku-Kux-Klan cregueu que estaría obligat a anar?

      Elimina
    2. Efectívament va on vol, però certs actes que representen el sentir majoritari del poble, que més que un acte religios és ja una tradició com son per exemple pujà i baixà o la missa de falles, deu comptar amb la presencia de les autoritats com a representants del poble

      Elimina
    3. Mentida,la majoría del poble no va a les provessons. Conta i voràs com no n'hi ha més del 50%. I de totes maneres,també la majoria havia votat al PP i ara estan tots tancats a la presó. La majoría volen que baixen el IBI,la majoria volen més neteja al poble,la majoría volen bous,la majoría volen llums per la nit... fem el que vol la majoría? Amb lo de la majoría t'has retratat:PO-PU-LIS-ME. No acusaveu d'això a Podemoos?

      Elimina
    4. Però la majoria d,espanyols si son catòlics. I a més, son més ja actes tradicionals que religiosos.

      Elimina
    5. Clar que la majoría "són" catòlics. Monta una associació on t'apunten a la setmana de naixer sense preguntar-te (bateig) i que d'adult et siga quasi impossible anar-ten (apostasía),i ja tens l'associació amb més membres d'Espanya. Capichi?

      Elimina
  3. I en els pobles on no poden fer-se la foto, ho recolzen per tal d'evitar la foto dels que manen.

    ResponElimina
  4. A mi em pareix be que vajen siguen del partit que siguen

    ResponElimina