5 de maig 2016

5200 euros al mes gasta el govern municipal de Compromís de Tavernes en gabinet de premsa

Dues persones estan contractades a jornada completa en el gabinet de premsa de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, des del passat mes de gener, amb l'única funció de redactar notes de premsa de l'activitat del govern municipal. Així serà fins a la reincorporació de la titular. Els regidors de l'oposició han denunciat l'ús partidista i propagandístic que realitza este departament, al mateix temps que li han demanat a Compromís que pague eixe concepte en diners propis, no de les arques públiques municipals. Segons les denúncies dels partits de l'oposició, sembla que el gabinet de premsa veta de manera sistemàtica aquelles imatges on es troben presents els seus representants. Així, estes dues persones cobren anualment 37000 euros distribuïts en 14 pagues, amb la qual cosa, en cinc mesos, incloent-hi este mes de maig, Compromís destinarà aproximadament 26000 euros a eixe menester.

7 comentaris:

  1. Dues persones, quines ? Jo sols en conec a una, digueu quí és eixa segona persona i ho debatim.
    I en quant al gabinet, el que dic en altre article : Mai el ciutadà ha estat tan ben informat de tot el que passa en el poble. I és mentira que no es traga als altres regidors, el que passa és qué moltes vegades no estan, sobre tot els del Psoe i Bononad.

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Informat" si però ben informat no.
      Tot manipulació i autobombo de l'alcalde pagat amb els diners del poble.

      Elimina
  2. Resolucio 1828/2015 de 7 de juliol, Dulce Maria Paches Reig.
    Resolucio 94/2016 de 18 de gener, Leila Escrihuela Lena, contractada fins la reincorporació de la primera contractada eventual. Ho pots veure al web, en la secció tramits.

    ResponElimina
  3. Dulce està de baixa maternal com bé sabeu, i per tant no està en actiu i s'ha contractat una substituta com passa en qualsevol treball. I ho sabeu.

    ResponElimina
  4. De baixa o de alta, si estem pagant de la nostra bujaca eixe dineral...quina poca vergonya...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La baixa la avança la empresa i despres s'ho descompta de lo que paga de seguretat social, pel que el que digueu és veritat a mitjes, es paguen dos jornals però despres el del que està de baixa es descompta de lo que pagues de seguros del total de treballadors

      Elimina
  5. De la nova gasolinera no ha dit res el gabinet que tan informa

    ResponElimina