13 d’abr. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: Compromís Tavernes adjudica a empreses de fora del municipi i de la Safor el 75% dels 639.453 euros del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació

El Govern de Compromís de Tavernes ha buscat empreses de fora per desenvolupar el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València quan a Tavernes i a la comarca hi ha empreses i professionals capacitats per haver-les realitzat. El Partit Popular de Tavernes critica que el 75% dels 639.453, 36 euros rebuts del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València hagen estat adjudicats a empreses de fora de Tavernes i de la comarca de la Safor.
Tots els contractes, adjudicats pel procediment negociat sense publicitat, han anat a parar a empreses de fora de Tavernes. Recordem que l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, va dir en una sessió de les Corts Valencianes que molts ajuntaments utilitzaven aquest procediment per fer 'chanchullos' i aquest ha estat precisament el procediment utilitzat pel Govern de Compromís de Tavernes. L'alcalde de Compromís a les Corts critica aquest procediment i en Tavernes és el que més utilitza.
Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes, valora que "cal mirar més per les empreses i els professionals locals, ja que alguns estan passant per dificultats econòmiques i l'Ajuntament ha d'intentar ajudar-los. En els pressupostos de l'Ajuntament no hi ha cap partida per a creació d'ocupació i ara que hi havia una oportunitat de donar feina a la gent de Tavernes veiem que Compromís busca a empreses de fora perquè facen la feina".
Recordem que la relació d'inversions sol·licitades en aquest Pla de la Diputació van ser decidides en solitari per Compromís, sense tenir en compte a l'oposició. "Nosaltres haguérem sol·licitat altres obres que hagueren necessitat més mà d'obra i hagueren generat més llocs de treball i ocupació a Tavernes però el Govern de Compromís no ens va deixar participar, i el resultat ha estat que la inversió ha generat riquesa fora de Tavernes i les empreses i professionals de Tavernes s'han quedat únicament amb el 25% d'aquesta important subvenció de la Diputació", apunta Palomares.

4 comentaris:

  1. El paro pujant a Tavernes i compromís donant la faena als de fora amb el metode del chanchullo i amb un somriure.

    ResponElimina
  2. El govern contracta en el poble tot el que es pot, com per exemple ara mateix els nixos del cementeri. Però no pot llogar al poble allò a lo que o no es presenten empreses locals, com per exemple la pintura viaria, o no hi han empreses locals expertes, com per exemple en el llac, o quan les empreses locals son més cares que les de fora doncs el govern deu de vetlar pels interessos de tots. Ni més ni menys.
    I es curios que siga el pp qui ho denuncie quan en la seua epoca va fer pitjor.
    En quan a xanxullos, al jutjat si hi ha algo ilegal, si no tot parauleria barata.

    ResponElimina
  3. Xanxullos ho va dir l'alcalde en les Corts que jo he vist el video. Si el Diputat Jordi Juan sap algun xanxullo que el porte al jutjat però que no acuse als ajuntaments sense probes.

    ResponElimina
  4. I si algú té alguna prova de xanxullos a Tavernes també al jutjat o que deixe d,enmerdar per a tapar el seu merder

    ResponElimina