18 d’abr. 2016

L'estratègia de la participació ciutadana li resta credibilitat al govern de Jordi Juan

L'actual govern en majoria absoluta de Jordi Juan sembla no arribar a encertar amb el model de participació ciutadana. Els veïns de Tavernes, com hi ha reflectit hui el diari Levante, no estan rebent de grat les diferents reunions veïnals, de consultes, de barri, etc. que, de manera saturada tracta d'aprofitar el govern nacionalista per comprovar l'estat d'opinió dels veïns, segons assenyalen. Els ciutadans no estan participant al nivell que caldria esperar, i a més estan acusant al executiu local d'organitzar reunions veïnals per "amagar el bulto". Els veïns no estan confiant en la idea de participació al nivell que el govern pretén. La idea generalitzada als mitjans de comunicació i a les xarxes socials apunta a passar-li el "marró" de les decisions complicades als ciutadans, per a evitar la perduda de popularitat i de votants.

6 comentaris:

  1. El populisme de Compromís disfrasat de participació ciutadana fa aigua.
    Compromís s'afona.
    Poquisima gent en les reunions i en la de la peatonalització vaen ixir escaldats i la gent es va negar a votar la proposta i li va deixar el marron al govern amb un somriue.

    ResponElimina
  2. No es pot votar una proposta sense saber les propostes abans de la reunió,ni és representativa l'assistència del poble. Tampoc van quedar bé quan no digueren res de la consulta popular i després dels resultats decidiren que fora vinculant.
    I a més,no són les primeres reunions,fa 4 anys ja en tinguerem,i encara que amb socis,els socialistes només estaven d'oients,qui proposaven,dirigien i apuntaven eren tots del Bloc. Vist el resultat d'aquelles reunions i l'execució d'aquells problemes plantetjats,no voldreu ara que s'ompliguen les reunions de nous ilusos.

    ResponElimina
  3. Si la gent no participa igual serà perquè el poble no està tan malament ni la gent tan discomforme amb el govern com voleu fer creure, també es volia fer creure la passada legislatura i ja sabeu qué digueren les urnes ...

    ResponElimina
  4. Es a dir, si no es pregunta ressulta que el govern no és transparent ni participatiu, i si pregunta es passar-li el marron als veïns ... Ai mare, no sabeu ja per on ixir.

    ResponElimina
  5. A les reunions de barri van més jornalers de compromís que veins del barri. Un gran fracas de compromís que s'ho tindrà que fer mirar a vista del resultat.

    ResponElimina
  6. Finalment quines són les dates finals de festes del poble?

    ResponElimina