15 de març 2016

#zoolandertavernes: Tavernes de la Valldigna, la ciutat de les 1001 reunions i les 3003 fotos

L'IIVEE (Institut Ignasi Villalonga (li ha proposat a Tavernes que s'adherisca a l'Euroregió de l'Arc Mediterrani, i des del consistori informen que és una proposta que s'ha de valorar. Integrar-se suposaria ser entitat col·laboradora, amollar els xavos, i fer (sorpresa!!!) reunions i més reunions amb experts i representants de tots els àmbits.

Tavernes recorda al llibre de les 1001 nits, però amb reunions i difusió de l'aparell propagandístic de Compromís. Un aparell que ens costa als veïns cada mes 5.500 euros en sou per a les dues responsables del departament de premsa. Com a idea, podrien aprofitar i publicar una nota dient que el regidor va prendre café amb el màxim dirigent de la institució, una altra contant que s'ha produït una conversa telefònica, altra mostrant al regidor llegint l'informe, una altra escrivint al facebook que s'ha reunit, una informant que s'ha pres una decisió, i finalment, una nota de premsa contant si s'ha decidit l'adhesió, com i per què. Una cosa és transparència, i altra ser "cansinos".

Este tema és anecdòtic. Esta reunió ens ha fet reflexionar. Seriosament parlant, els veïns volem saber tot el referent a la gestió municipal dels nostres governants. S'agraeix i molt, la informació facilitada pels nostres governants, però volem coses concretes. Cal separar el gra de la palla. No necessitem saber totes les reunions, tot el procés. Volem saber que s'ha aprofitat d'eixes reunions, i quin benefici ens suposa com a veïns, per les nostres poblacions, siga Tavernes, Simat, Benifairó o Barx. Reunions se'n fan milers, i és d'allò més positiu que se'n facen. Però eixa anhela de vendre qualsevol reunió, ens fa pensar que el que més interessa és una foto i una presència mediàtica, envers un resultat positiu pel poble de la dita reunió. Fets. Volem fets. I ací ens agrada veure fotos. I si els resultats i beneficis pels pobles són bons, com més grans siguen les fotos, millor. Ben merescudes estaran.

A més, volem saber els detalls de la gestió, però no sols dels temes que interessen o beneficien, o perjudiquen. Tots els temes. I nosaltres decidirem. Eixa és la funció d'uns governants transparents. Informar del bo, del mal i del roín. Ja està bé de Goebbels. Tenim més informació que mai a nivell Ajuntament, però una vegada s'ha iniciat la via de la informació, la transparència i la participació, s'ha d'arribar fins al final. SI arribem a, l'això m'interessa, això no interessa que es publique o es sàpiga... Estem amagant informació curiosament augmentant la informació.

De vegades no sabem si el que tenim són polítics o #zoolandertavernes
(Imatge agafada d'internet, ens ha fet molta gràcia)

8 comentaris:

  1. Menysmal que almenys reconegueu que hi ha més informació que mai.

    ResponElimina
  2. Reconegueu almenys que hi ha informació, que es dona molta informació, altra cosa és si vos pareix més o menys de qualitat,això ja és subjectiu i més quan ú ha segut part

    ResponElimina
    Respostes
    1. La informació,quan és segada/manipulada ja no és informació,passa a ser propaganda.

      Elimina
  3. Molta foto però cap benefici per Tavernes.

    ResponElimina
  4. Quina pregunta mes tontaaaaaa
    No va, ja esta en els braços del PP.

    ResponElimina
  5. Em pareix molt fort que digues que menys mal que hi ha mes informació que mai!! Perdona, una informació que es publicitat d'un grup polític que es el que està portant al poble a la ruina per a mi aixó no es informació perquè a més està pagada dels diners que jo pague perquè funcione el poble i no perquè funcione un grup polític que no està fent res per la gent ni pel poble, ni per la platja, per ningú, sols ells son els que apareixen en l'informació, a més duent-nos a la més misera ruina.Esta contestació es per al/la graciós/a de les 13:36 que no fa falta que diga de quin color es

    ResponElimina