10 de març 2016

Si la reunió del regidor Josep Llàcer amb el director general del Servef Juan Àngel Poyatos serveix per baixar l'atur a Tavernes, benvinguda siga

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, s'ha reunit amb el director general de Planificació i Serveis del SERVEF, Juan Ángel Poyatos, amb l’objectiu d’analitzar la situació d’atur de Tavernes i van plantejar i van estudiar diverses accions en matèria d’ocupació i formació per a este any 2016. Entre els projectes, destaquen els Tallers d’Ocupació, el Pla Autonòmic Avalem Joves (que consisteix en la inserció laboral dels jóvens de la Comunitat Valenciana), la contractació d’agents d’ocupació i desenvolupament local, així com diversos plans d’ocupació conjunts.

6 comentaris:

  1. Per a algo més que no fer rés segur servirà, encara el tema del foment d'empleo es més cosa d'administracions supralocals, les local poc poden fer més que crear empleo públic i ni això pel pla d'ajustament per la herència rebuda del pp en Tavernes.

    ResponElimina
  2. Plà d'ajust que ja s'ha pagat amb les pujades d'impostos de JJ que hem pagat els veins de Tavernes. Recordem que JJ paga impostos a Valencia no ací.

    ResponElimina
  3. Clar que es paga dels impostos, acas coneixes altra forma ? Els diners no cauen del cèl i estem pagant un grapat d'interesos pels pàrquings faraònics i demés del pp

    ResponElimina
  4. Molta reunio, molta foto, molta nota de premsa. Molt be, però hi ha alguna cosa en clar, tipus: la reunió tal s'ha concretat en tal i qual. Gràcies.

    ResponElimina
  5. Son el govern de les fotos però fets no cap. Res de res!!

    #ambunSomriure

    ResponElimina
  6. Per això els resultats en les urnes, per no fer rés, serà per això

    ResponElimina