14 de març 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El PP insisteix a Compromís en fer efectiva la retirada de pals de la via pública del carrer Sant Pere

El Partit Popular de Tavernes sol·licita al govern de Compromís durant el passat ple que obligarà al propietari d'un solar a què retirés uns pals de la via pública, ja que impedeixen la lliure circulació de les persones. Aquests solars són al Carrer Sant Pere, Sant Josep, Papa Joan XXIII i Divina Aurora.
Josep Llàcer, Tinent Alcalde de Compromís, va contestar al grup Popular que no podien localitzar el propietari i que quan el localitzaren l'obligarien a retirar els molestos pals de les voreres i a instal·lar-los dins la seua propietat.
Com és possible que en Josep Llàcer assegure que no localitzen al propietari dels solars si en ells hi figura un gran cartell amb el telèfon de la immobiliària d'una coneguda entitat financera? L'excusa del regidor de Compromís no convenç al Grup Popular. No s'han fet els esforços suficients en solucionar aquest problema per als veïns de la zona i persones que per allí passen.
El problema que ocasionen aquests pals col·locats en una vorera estreta és gran. Però ho és més gran per a persones amb dificultats de mobilitat o per a les que porten carros amb nadons o carros de la compra, que es veuen obligats a baixar de les voreres sense rampes, amb el risc que comporta.
La portaveu del Partit Popular, Eva Palomares, va consultar amb els tècnics els que la van informar que el primer i únic requeriment el va signar el regidor Llàcer el passat mes de novembre. Jordi Juan, de Compromís, és alcalde de Tavernes des de fa gairebé 5 anys i és intolerable que aquest problema encara estiga per solucionar, i que totes les gestions es resumesquen en un únic requeriment i en un "no vam localitzar al propietari".
Exigim una immediata solució a aquest problema.



5 comentaris:

  1. Vos ho va dir Llàcer, ja no son de solvia si no del Sareb. Ara bé,,vosaltres a seguir fent fum a vore si la gent s'oblida de la vostra corrupció.

    ResponElimina
  2. Excuses de mal pagaor de Llacer. No s'han llevat els postes perque no els ha donat la gana igual que no han arreglat l'escaló del Barraconet del Tio Julio

    ResponElimina
  3. va dir que havien estat de bankia, despres de la sareb, i ara de Solvia, la bona questió es que de qui siga, l'ajuntament hauria d'accelerar el procediment administratiu, i llevar-ho per tal que es poga passar amb seguretat per eixes voreres

    ResponElimina
  4. Com dic, més cortines de fum per part del PP que sap que no és gens fàcil per la burocracia inherent llevar eixos pals

    ResponElimina
  5. Tan dificil és que no han pogut llevarlos en 5 anys.
    #NoFeuRiure

    ResponElimina