21 de des. 2015

Serà el Ple de hui el primer retransmés per internet?

Estem a l'aguait de saber si este Ple serà el primer retransmés per internet. Recordem que el regidor Enrique Chofre ens va comunicar el passat mes de novembre que "a retransmissió de la sessió plenària de novembre no s'ha pogut realitzar a causa de l'endarreriment de la subvenció de la Diputació de València". El regidor de comunicació va assenyalar que "És ara quan ja està el projecte aprovat quan podem posar-nos en marxa i començar a fer les comandes d'eixos aparells específics i estem a l'aguait que ens faciliten temps d'entrega. Per part de la regidoria de Transparència estem treballant per a poder posar en marxa aquest servei al més aviat possible, però òbviament no podem anar davant dels terminis legals".
Aprofitant la mateixa via comunicativa, ens vàrem interessar en el cost del servei de retransmissió en directe via streaming dels plenaris de cada mes, i si també s'ha contemplat la possibilitat de retransmetre-ho en diferit, amb la qual cosa el cost per a les arques municipals seria zero euros. Encara no tenim eixa informació que vàrem demanar via face al regidor. Aviat la tinguem, la facilitarem.

6 comentaris:

  1. Doncs sí s.ha transmés però no s.ha comunicat perquè es vol provar abans com va doncs s.han fet canvis tècnics com per exemple els micros inalàmbrics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vixca la transparencia!!
      Ho transmitixen amb els nostres diners però no ho diuen.
      Micros inalàmbrics? Quin balafiament dels diners públics!! Que pinten ja els pasos de vianants i es deixen de despeses superflues!!

      Elimina
    2. No saps llegir ? Transmissió en proves, tranquil que es va a penjar en les xarxes i en endavant ho podràs vore en directe. I els micros eren necessaris.
      I els passos de vianants ja està en marxa i gràcies a la nostra bona gestió pagat per la Diputació.

      Elimina
    3. P.D. qui considera que l'informació és despesa superflua ... malo malo : Tens por de que tot el poble puga vore i en directe lo que passa en els plens, que voleu amagar ?

      Elimina
  2. El regidor de comunicació és el de les paga patxoxades? Si que comunica be si.

    ResponElimina