28 de des. 2015

NdP remesa pel Grup Popular: El PP de Tavernes denucia la falta de responsabilitat de l’alcalde Jordi Juan en la Mancomunitat

Durant quatre anys l’alcalde de Compromís, Jordi Juan, ha estat cobrant de la Mancomunitat 28.800 euros i, segons digué al ple del mes de desembre, considerava que no servia per res, més que per “pagar paxoxaes”, com va afegir el seu tinent d’alcalde, Quique Chofre. Però ara, quan ja no cobra d’ella l’alcalde, es quan promou la seua desaparició valent-se de la seua majoria absoluta. “No cal tindre tant d’apegue a les estructures que depenen del passat. Aguantar-les perquè sí, doncs no”, assegurava Jordi Juan.
Una vegada més l’alcalde Jordi Juan demostra irresponsabilitat política i oportunisme i eludir tasques que l'afecten directament. On estan els actes conseqüents? “Estes coses es pensen abans de cobrar-les, quan s’està dins i cobrant d’este organisme, es treballa”, assegurava al ple la regidora del PP, Maria Ciscar.
Els populars entenem i demanem que s’ha de treballar per esta institució. És més que una mancomunitat de serveis ja que representa les arrels de la nostra cultura i historia com a pobles diferenciats tant de les Riberes com de La Safor. “S’ha de promoure que siga efectiva, que no tinga despeses abusives, i que preste els serveis que necessita La Valldigna amb els beneficis, quantificables, para els seus municipis. Però si no es treballa per ella, conseqüentment, no devia haver cobrat de la mateixa”, segons la portaveu del Grup Popular de Tavernes, Eva Palomares.

4 comentaris:

  1. Si home si, i la del seu company Sebastià quan va cobrar el mateix en dietes, o la d.altre company, Jose Luis Ferrando cobrant 1.800 eurets al mes de sou, d.això no diuen rés ?

    ResponElimina
  2. Afisc, época on més déficit es va crear, i no digam en la fundació Jaume II baix les mans del PP

    ResponElimina
  3. Eva Palomares hauria de callar en algunes coses i no clavar-se en camisa d'onze vares dient coses que a ella, com a novata en la cosa, ni li van ni li venen i no les havia de dir.
    Havia de deixar que ho diguen els altres, els que estaven fa quatre, vuit, dotze anys manant en el poble i consentint que la Mancomunitat fera tot el que ha fet.
    Dalt jal i ho diuen, pero si ho llig açò, o algu li passa el recao que sapia que només un president ha cobrat un sou de la Mancomunitat: el regidor de Benifairó del PP, el Sr. Ferrando, 1.800 euros al mes i damunt li van posar una secretaria-assessora que ens costava crec uns 1.500 euros i com no posada a dit per ser filla de qui era i per cert familia d’Eva, així que li ho pot preguntar.
    Tots els demes presidents, els d'abans de Ferrando i els de després, han cobrat les dietes i indemnitzacions pel carrec, com Eva Palomares i tots els regidors del PP ne cobren en l'Ajuntament pels mateixos motius. Dietes i indemnitzacions, com les cobra Eva Palomares i els demés regidors del PP, que s’escaroten que els altres les cobren. I això de cobrar dietes es legal.

    ResponElimina
  4. Falta de responsabilitat de l'alcalde? No crec. Tota la responsabilitat és d'ell que és qui ha decidit que Tavernes deixe la Mancomunitat utilitzant la seua majoria absoluta.

    ResponElimina