28 de des. 2015

NdP remesa pel Grup Popular de Tavernes: L’oposició aconsegueix tombar una proposta del Govern de Compromís que anava contra la transparència

El Partit Popular i els altres dos partits a l’oposició, PSPV-PSOE i EU- Acord Ciutadà, aconseguiren detenir una proposta del Govern de Compromís per la que l’aprovació de convenis de col·laboració i sol·licitud d’ajudes i subvencions haurien deixat de dur-se a ple.

El Partit Popular de Tavernes va votar en contra d’esta mesura en considerar que donava més oscurantisme, si cap, a la llavor de govern rodillo de Compromís i eliminava la transparència que tant menciona el señor Juan, però que a la mínima coarta. “Vostés presumeixen de ser un govern participatiu, col·laborador i de consens, amb pressupostos aprovats a porta tancada, i ens crida l’atenció que hui, que incorporen al ple nous mitjans per conéixer de l’activitat del Govern al Ple plantegen llevar del Ple assumptes que fins ara es donaven a conéixer en este òrgan”, comentava la regidora del Partit Popular, Maria Ciscar.

7 comentaris:

  1. Si home si, han tombat a un govern amb majoria absoluta ... I així es va, amb Manolo encara ahí fent i desfent ... Ai mare !!!!

    ResponElimina
  2. Menuda bovada. Ara resulta que 7 vots poden mes que 9. I damunt ho diuen a vore si ens ho creguen. Com si forem xiquets de bolquers.
    Com reconegueu era una proposta, i una proposta no es una cosa decidida que s’ha de fer i que si es vota s’havera guanyat amb els 9 vots. sDe fet ni es va votar perquè és va dir i ben explicat que això era només una consideració de coses que la junta de govern podia decidir en casos urgents i de simple tràmits i es demanava l’opinió de l’oposició. Era per a coses que requerien una resposta rapida, en un dia o dia, i així no calia ni reunir comissions ni fer un plenari extraordinari per un assumpte de tràmit únic i urgent. I es va citar com exemple quan hi ha que fer un document per rebre una subvenció. I també es va dir i remarcar: en el próxim pleno es dona comptar i s'informa.
    Es demanava el pareixer de l’oposició i també es va dir que no anaven a entrar en una guerra per això. I es va dir: l'oposició vol que fem més plenos extraordinaris i comissions, quan es poden evitar, pues a fer-les. I sans s'ha acabat.
    I si no es va votar, va ser perquè Compromís no ho va voler, te 9 regidors, majoria absoluta. No perquè 7 vots valguen mes.
    I caldria saber quin interés tenia l'oposició en fer plenos d'uns minuts que es poden estalviar. Segurament serà PERQUE VOLEN COBRAR EL PLENO I LES COMISSIONS, no hi ha altra justificació.

    ResponElimina
  3. ELS DE COMPROMÍS VOLIEN FER MÉS JUNTES DE GOVERN I COBRAR MÉS CADA QUE PER ALGO HAN PUJAT EL QUE COBREN.

    ResponElimina
  4. Altre intent d'amagar coses per part de Compromís? Sort que la oposició ho va denunciar.

    ResponElimina
  5. Anonim de les 16:47, la Junta de Govern la formen l'alcalde i els tinents alcaldes, o siga 6 membres, i d'ells 3 no cobren res, i en casos com estos d'uns minuts per una decisió rapida d'una cosa està acordat que no es cobre.

    En l'altre cas caldria fer la comissió corresponent, que s'hauria de pagar, i el plenari corresponent que també s'ha de pagar.

    L'OPOSICIÓ NOMES VOLIA COBRAR PER LA COMISSIÓ I EL PLENARI I ANTECEDENTS D'ALGUNS NI HA QUE VOLEN COBRAR I COBRAR: UN 99'5% DE DEDICACIO PER PODER TREBALLAR EN ALTRES COSES

    ResponElimina
  6. 99'5% DE DEDICACIO PER PODER TREBALLAR EN ALTRES COSES?? Quina cara més dura tenen els que ho vaen permetre!!

    ResponElimina
  7. Poder treballar no vol dir que Víctor Borrás treballarà, sinó que tenia la porta oberta només a fer-ho. A vore si no enredem

    ResponElimina