9 de des. 2015

Hauria sigut el moment...de ser coherents

Els fets. Compromís i Podemos van en coalició a les eleccions generals d'este mes. El nostre alcalde, com molts altres militants del Bloc, no vol eixe pacte amb Podemos. Jordi Juan dimiteix de l'executiva de Compromís per no estar d'acord. El pacte amb Podemos és una realitat i van junts sota l'eslògan És el moment. El nostre alcalde que va dimitir de l'executiva per este motiu, fa campanya activa per la coalició Compromís-Podemos. Coherència?

20 comentaris:

  1. No hi ho sabeu perféctament, ho fa per Baldo. I lamente li seguiu el xoc a la derechona en tal d.atacar a Compromís sent com sou gent d.esquerres els que porteu ara este blog. Realment lamentable que caigau tan baixet.

    ResponElimina
  2. Jordi Juan està fent campanya a favor de Podemos? Però si ell va dir que no anava a fer-ho. No han posat ni cartells. On ha fet campanya?

    ResponElimina
  3. Al facebook de l'alcalde pots veure les fotos de l'inici de campanya electoral. Jordi Juan i una vintena de militants amb els cartells de la campanya electoral.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I????, tu saps massa bé que ho fa per Baldo, al igual que els militants.
      Pareix mentira que tú digues això.

      Elimina
    2. Clar que ho fa per Baldo,i al Consell ho feia per ell i per Morera,tampoc per Mònica Oltra. I al poble era un gran capità del grumet Borràs i ara ni es dirigeixen la paraula si no és per desprestigiar-se.
      És un jove polític de la vella política en un partit vell que diu que fa nova política però al poble demostra que no. Vaja lio!

      Elimina
  4. Comentaris amb insults, mencions a persones del carrer, fills, pares, etc no els publiquem. Vos agraïm la participació, però no volem embrutar el debat. Educació i maneres correctes. Així podeu comentar el que estimeu oportú.

    ResponElimina
  5. I SI QUE PUBLIQUEU LES NOTES PEPERES QUE INSULTEN?
    QUE VOS PAGUEN? VENGA YA, QUE ES PENSEU QUE ENS MAMEM EL DIT?

    ResponElimina
  6. Heu vist les fotos al Facebook de JJ i regidors amb Oltra i Baldoví? Fixeu-se al llenguatge no verbal. JJ mans als muscles dels companys quan al costat l'acompanya Baldoví. La regidora Noe a l'altre costat de Baldoví. Al costat d'ella,més lluny del candidat, Encar. Quan és Oltra qui està protagonista, Noe i Encar canvien posicions. JJ no posa mans al muscle d'Oltra (ella sí a ell), somriure forçat (i això que és el seu slogan). Qui fa pinya a Compromís i quí no? El Bloc demana de Compromís fer un sol partit per unió o pel seu control? Que roin és ser majoria i no poder manar... manar,manar,manar. Deixem estar "per ara" això dels ideals i de la vocació de treballar pel poble sense res a canvi...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Bloc demana un afiliat un vot, i en té més de la mitat dels de la coalició i junt a Gent, altres crítics, més del vuitanta : símplement democràcia es diu això i no com ara on la minoría s'imposa a la majoria o trenca la baralla. Prou de xantages.

      Elimina
    2. Açò si que perdre el temps per quatre ressentits (o són dos?), que damunt ells mateixa es fan la majoria de comentaris.

      Elimina
    3. Soc el de les 2:20 i no soc quatre ni dos,soc ú,i ni faig la majoria de comentaris ni estic gens resentit. En som més de quatre de dins,de fora,i ex que no comulguem amb tot el que diuen quatre (que eixos si que no en són més) en nom del nacionalisme valencià.
      Al de les 7:40 dir-li que tindrà raó quant Compromís siga un únic partit. Que graciós que si el Bloc tinguera el nombre d'afiliats d'Iniciativa o Gent no proposaria el mateix,no?
      Ja ha tingut mooooltes ocasions de trencar la baralla (Oltra cap de coalició,Oltra força entrar amb Podemos) i no ho heu fet, per qué? Perque interesa? No us obliga ningú,igual que ara ningú obligava Morera continuar junts. I JJ es posiciona en contra i hui el porta al poble. A vore els valents que anàven a votar ara ERPV...

      Elimina
  7. El PP és responsable del contingut de la seva nota de premsa. Nosaltres no cobrem de cap partit polític.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tampoc sou responsables dels comentaris i els censureu

      Elimina
  8. Jordi Juan ha estat en una taula rodona representant políticament a Compromis-Podemos. No és gens coherent amb el que va dir.

    ResponElimina
  9. No publiquem cap comentari amb insults, de caire familiar, de pares de polítics, de responsable d,altre blog, de suposats responsables d'este blog, de vida sexual de polítics, d'intents de manipular el nostre blog. Ens interessa el debat, des d'un punt de vista educat. Alguns de Compromís i del PP esteu tirant a la yugular dels altres. Perdeu el temps amb eixos comentaris. No els anem a publicar.

    ResponElimina
  10. Ahir Jordi Juan representa a Compromís i a Podemos en una taula rodona a la Universitat.
    Hui estarà Jordi Juan en Cullera en un acte electoral en representació de Compromís i de Podemos.
    Ahir els regidors de Tavernes en un acte de Compromís i de Podemos a Gandia.
    Poca coherència si que tenen. Diuen una cosa i en fan altres.

    ResponElimina
  11. Ahir, huí, demà i sempre estem i estarem donant suport a Baldo, ni més ni menys, vos pese el que vos pese, no vos anem a donar el gust de que fracasse esta coalició encara no ens agrade, perquè així i tot seguix sent la millor opció.

    ResponElimina
  12. Jordi continua fent campanya als de Podemos. No crec que Pablo Iglesias represente als votants Compromís però s'endura els seus vots.

    ResponElimina
  13. Visca la propaganda a Jordi.

    ResponElimina
  14. La propaganda la fan els vots a les urnes i ahí Jordi va prou bé. I en quan a la campanya i per molt que insistiu per a tractar d.assustar el vot moderat, estem fent campanya a Baldo, lo de la por no vos fonciona, mireu les darreres enquestes i sobre tot la que diu que la coalició seria la primera en la provincia de València i la segon o prop en tota la Comunitat. I això vos té acollonadets.

    ResponElimina