18 de des. 2015

En cerca del famós Decret del qual tots han sentit parlar però no el trobem ni de casualitat

Algú sap dir-nos on podem trobar el Decret que regula la utilització de les armes reglamentàries de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna? Sabem que són 6 pàgines, però no l'hem trobat al web municipal de l'Ajuntament de Tavernes, fins i tot no està en l'apartat de Transparència municipal. Un Decret no és públic?

11 comentaris:

  1. Pregunta a Chofre el regidor de transparencia o a Llum la regidora de la policia.
    O a Jordi Juan l'alcalde de Tavernes que ha fet unes manifestacions en el seu facebook però no se per quin motiu evita mostrar el decret. Estarà amagant algo?

    ResponElimina
  2. El govern de Tavernes ha decidit ixir de la Mancomunitat de la Valldigna??

    ResponElimina
  3. El govern de Tavernes va a llevar competencies al pleno per donarles a la Junta de Govern Local?
    On està la participació i la transparencia promeses en les pasades eleccions?

    ResponElimina
  4. Aquestos de Compromis-podemos, han volgut fer creure que anaven a inventar una policía més social, sense armes, i per a determinades tasques quan la llei ja ho contempla.

    Per llei hi han Agents interins i Agents de carrera. Els primer no poden portar armes, i les seues funcions primordials son le de tasques administratives, i de transit, toto aixó preferenment.

    Aqustes llavors están desarrollant-se en la Policia Local de Tavernes, desde fa molts anys. Per tant voler inventar una clase de servici que per llei ja son reglamentats,i està portan-se a tavernes en el se policial sembla un destrellat.

    Una de les funcions de les policies locals, entres altres i moltes, es la de la proximitat en el veíns, ademés de atendre i resoldre quasevol conflicto privat que puga sorgir, ja siga queises de sorolls, veinals, horaris etc.

    Per tant, el que s´intenta es confondre al poble, amb una clara retabilitat electoral de algo que ells no han fet.

    Voler dir que volen crear una policía més social, es posar dubtes a la gent, i que pugen pensar que açó es un estat policial.

    No es pot entendre, com es imposa un decret a colp de taulell, i aprovat en el ple, i després no ens enterem, especialmente els que l´ha aprovat.

    Es que el Sr. Alcalde i llum van per separat?

    Perque no publiquen en la web, aquest decret, que existeiex, i que el poble pugar contrastar el que diu el Alcalde en Facebook, i lo signat?

    I per cert la Cotorra, que tanta información te, perque no publica el decret.

    Algo amagen.

    Aixó en el meu temps es dia dictadura,

    ResponElimina
    Respostes
    1. pots tindre més raó que un sant, però açò dictadura? es veu que si que t'agradava si eres capàç de dir això, mestre.

      i m'expliques exactament quina es la "rentabilitat electoral" de que els agents de trànsit no porten armes de foc? personalment, a mi no m'agradaria que el policia local que esta a l'eixida de l'escola porte pistola. no la necessita. tot i estar completament cualificat per a gastar-la.

      Elimina
  5. Compare, la dictadura és una cosa molt seriosa. Ací hi ha poca transparència en este tema, però comparar amb una dictadura no és encertat.

    ResponElimina
  6. L'Ajuntament te un departament de premsa que hauria de fer servir en estos temes. Aclariments oficials via departaments oficials, no des d'un facebook personal. I tots contents. La transparència, sempre, no quant a ú li convé. Este tema esta deixant en evidència a l'alcalde per una errada que no és seua. Seua és la errada de voler tapar-ho i minimitzar-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'alcalde ha de d'informar en la web oficial de l'ajuntament i en els mitjans de comunicació.
      Per que ha contractat una cap de premsa si tot ho diu en el seu Facebook?
      A vore si ja comença a informar com cal.

      Elimina
  7. El departament de premsa no està per a desmentir informacions tendencioses, cauen pel seu propi pes i la gent sap no son cassuals a pocs dies de les eleccions, però com no és tonta el diumenge altre passonet.

    ResponElimina
  8. Afortunadament per l'oposició, el departament de premsa ni està, ni se l'espera.

    ResponElimina
  9. Ja ha publicat l'alcalde el decret en el seu facebook?? Espereu sentats que no ho farà

    ResponElimina